UPS: Θωρακίστε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές!

Η απομακρυσμένη εργασία, αλλά και η ψηφιοποιήση όλων των επικοινωνιών έχει κάνει επιτακτική την ανάγκη για ενισχυμένες υποδομές. Γι’ αυτό χρειάζεται ένα back up σύστημα, όπως οι μονάδες UPS (Uninterruptible Power Supply), προκειμένου να διατηρηθούν ομαλές οι λειτουργίες των ηλεκτρονικών συσκευών.

Ένα αδιάλειπτο τροφοδοτικό (UPS), προσφέρει εγγυημένη προστασία ισχύος για συνδεδεμένες ηλεκτρονικές συσκευές. Οταν η τροφοδοσία διακόπτεται ή κυμαίνεται εκτός των ασφαλών επιπέδων,

ένα UPS θα παρέχει αμέσως καθαρή ισχύ εφεδρικής μπαταρίας και προστασία από υπερτάσεις για ευαίσθητο εξοπλισμό που έχει συνδεθεί. Η APC by Schneider Electric προσφέρει πολλαπλές επιλογές UPS για προστασία υπολογιστών και περιφερειακών, δικτύων, διακομιστών, καθώς και data centers για εφαρμογές οικιακής χρήσης, γραφείων, καταστημάτων, ξενοδοχείων, αλλά και πιο εξειδικευμένες εφαρμογές, όπως μονοφασικές εφαρμογές βιομηχανικού ελέγχου, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ναυτιλιακές και τηλεπικοινωνιών. Ο ρόλος ενός UPS είναι κρίσιμος, καθώς μπορεί να προστατεύσει τους κατόχους από τον κίνδυνο απώλειας πολύτιμων δεδομένων, ακριβού εξοπλισμού ή ακόμη και ωρών παραγωγικότητας.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι UPS – τα Standby που απευθύνονται κυρίως σε οικιακούς χρήστες και παρέχουν προστασία σε περίπτωση διακοπής, τροφοδοτώντας τις συσκευές μέσω της μπαταρίας που διαθέτουν, τα Line-interactive που διαθέτουν αυτόματο ρυθμιστή τάσης (AVR) που βελτιώνει την ποιότητα προστασίας και μπορεί να χειριστεί ένα μεγαλύτερο εύρος ανωμαλιών του ρεύματος χωρίς να χρειαστεί να ενεργοποιήσει την παροχή μέσω μπαταρίας και τα Online που παρέχουν 100% αδιάλειπτη προστασία, με μηδενικό χρόνο απόκρισης από ρεύμα σε μπαταρία. Η Schneider Electric παρέχει ειδικό οδηγό αγοράς για τη σωστή επιλογή UPS, ενώ μέσω του UPS Selector, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν το προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες τους, είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εργασία από το σπίτι.

Παράλληλα, η APC by Schneider Electric, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι σε έναν διασυνδεδεμένο κόσμο να διαφυλάσσουμε τις κρίσιμες πληροφορίες και τα δεδομένα, έχει αναπτύξει Micro Data Centers που έχουν το ίδιο ή μικρότερο μέγεθος με ένα IT rack. Τα προκατασκευασμένα Micro Data Centers, όπως το EcoStruxure™ Micro Data Center C–Series 6U Wall Mount, που λανσαρίστηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα, είναι σχεδιασμένα για να υποστηρίζουν μεγάλους edge server με εργονομικό σχεδιασμό που μεγιστοποιούν τον χώρο. Η Schneider Electric προσφέρει ολοκληρωμένες, τυποποιημένες λύσεις υποδομής πληροφορικής, όπως το EcoStruxure Data Center, συμπεριλαμβανομένου του EcoStruxure IT και της απομακρυσμένης παρακολούθησης και υπηρεσιών Asset Advisor 24/7 που εξασφαλίζουν απλοποιημένη χρήση και ανθεκτικότητα στο cloud και το edge για μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών σε γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία κ.τ.λ. Γεφυρώνοντας το χάσμα των παραδοσιακά ξεχωριστών κόσμων OT & IT, οι λύσεις Micro Data Center της Schneider Electric, ανταποκρίνονται στις προκλήσεις και προσφέρουν μια ενοποιημένη αρχιτεκτονική IoT. Απαραίτητα, είναι, επίσης, τα ασφαλή συστήματα ισχύος, σχεδιασμένα για ειδικές μονοφασικές και τριφασικές εφαρμογές UPS, συμπεριλαμβανομένων βιομηχανικών UPS, χειριστηρίων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, θάλασσας, τηλεπικοινωνιών, παγκόσμιας ανάπτυξης και άλλων ειδικών διαμορφώσεων. Ενώ αντίστοιχα το portfolio της Schneider Electric περιλαμβάνει λύσεις απομακρυσμένης διαχείρισης, όπως η cloud-based πλατφόρμα EcoStruxure IT για έλεγχο της λειτουργίας σε πραγματικό χρόνο, ώστε να βελτιστοποιείται η απόδοση των κρίσιμων συστημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα