Toshiba BookPlace DB50

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι το νέο έγχρωμο ebook reader της θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου και θα διακρίνεται για τη λειτουργία της οθόνης του.


Το BookPlace DB50 θα ειναι, λοιπόν, εξοπλισμένο με μία οθόνη διαγωνίου 7 ίντσών, στην οποία ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει όλα τα περιεχόμενα του BookPlace, το οποίο και είναι το κατάστημα ηλεκτρονικών βιβλίων της εταιρείας. Το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο

έχει ήδη 43.000 τίτλους βιβλίων, η Toshiba όμως σημειώνει ότι ο στόχος της είναι τα βιβλία να φτάσουν τον αριθμό των 100.000 τίτλων μέχρι το Μάρτιο.


Η φημολογία λέει πως η νέα ηλεκτρονική συσκευή ανάγνωσης βιβλίων θα είναι εξοπλισμένη με το το λειτουργικό σύστημα Android 2.3.4, ενώ η μνήμη του θα έχει χωρητικότητα 8GB, η μνήμη RAM θα αγγίζει το 1GB, ενώ στη θέση του επεξεργαστή, ο χρήστης θα βρίσκει τον Freescale i.MX535, ο οποίος και θα είναι χρονισμένος στο 1GHz.


Όλες οι επιλογές συνδεσιμότητας θα είναι διαθέσιμες, με το WiFi και το Bluetooth, να διευκολύνουν την καθημερινή χρήση της συσκευής, ενώ το βάρος του δεν θα ξεπερνά τα 330 gr. Στις ΗΠΑ η συσκευή της Toshiba δεν θα κοστίζει περισσότερο από 284 δολάρια, ενώ αναμενεται να ανακοινωθεί και η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί και στις ευρωπαϊκές αγορές.


Keywords
Τυχαία Θέματα