To rhb.gr καλωσορίζει την Remington

Μετά από αίτημα των πελατών του το rhb.gr επεκτείνει την γκάμα του και καλωσορίζει τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης Remington.


Η Remington, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές προϊόντων προσωπικής περιποίησης παγκοσμίως, θεωρείται ο ‘ειδικός’ στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, ξυρίσματος, grooming αλλά και της γυναικείας αποτρίχωσης.


Με πλήθος καινοτόμων, μοντέρνων και πρωτοποριακών συσκευών σε κάθε μία από τις προϊοντικές κατηγορίες στις οποίες ειδικεύεται, κερδίζει την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό των καταναλωτών

σε περισσότερες από 85 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Όλα ξεκίνησαν το 1816, όταν ο E. Remington & Sons ίδρυσε την εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η παραγωγή της πρώτης ηλεκτρικής ξυριστικής μηχανής έγινε το 1937 και κατά τη δεκαετία 1960 κατείχε ηγετική θέση στην κατηγορία της.


Σήμερα, η Remington ξεχωρίζει με το στυλ και την καινοτομία στα προϊόντα όλων των κατηγοριών της. Μελλοντικά, καθώς η Remington θα διεισδύει σε νέες αγορές σε όλο τον κόσμο, θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με τον ίδιο δυναμισμό και στυλ.


Keywords
Τυχαία Θέματα