To Wind F2G στους Rolling Stones

Το θρυλικότερο συγκρότημα γιορτάζει τα 50 του χρόνια και την κυκλοφορία του νέου, επετειακού CD “GRRR!”


Το WIND F2G στέλνει τώρα 4 τυχερούς να απολαύσουν από κοντά 1 από τις 2 μοναδικές συναυλίες που θα δώσουν οι θρυλικοί Rolling Stones στις 29 Νοεμβρίου 2012, στο Ο2 Arena, στο Λονδίνο.


Το WIND

F2G καλεί τώρα όλους τους φίλους του να μπουν από 13-22 Νοεμβρίου στο www.f2g.gr και να ενεργοποιήσουν online ένα νέο WIND F2G πακέτο (οι συμμετοχές αυξάνονται με τις ενεργοποιήσεις) για να διεκδικήσουν 2 διπλά εισιτήρια για τη συναυλία μαζί με δωρεάν αεροπορικά και διαμονή σε 4στερο ξενοδοχείο στο Λονδίνο.


Παράλληλα, από 13-29 Νοεμβρίου όσοι κάνουν απλά Login στο MyF2g και ενεργοποιήσουν το button «Πάρε μέρος» μπαίνουν στην κλήρωση χωρίς να απαιτείται αγορά πακέτου για να κερδίσουν την deluxe συσκευασία του νέου CD των Rolling Stones αλλά και πολλά ακόμα συναρπαστικά δώρα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ όπως GRRR! Super Deluxe Edition CDs, GRRR! Deluxe Edition CDs, GRRR! Standard Edition CDs και 40 Συλλεκτικά Δώρα ROLLING STONES. Επιπλέον, για τους συνδρομητές της η WIND προσφέρει 10% έκπτωση για την αγορά του επετειακού album GRRR! από οποιοδήποτε κατάστημα Public.


Keywords
Τυχαία Θέματα