TP-Link σε ξενοδοχεία

Eγκατάσταση και λειτουργία τριών δικτύων ασύρματης πρόσβασης σε ξενοδοχεία του Ομίλου Divine Hotels.

H TP-LINK Ελλάδας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και λειτουργίας τριών δικτύων ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο, σε τρία υπερπολυτελή ξενοδοχεία του Ομίλου Divine Hotels,

με την υλοποίηση του εγχειρήματος στο 4 αστέρων Kos Hotel Junior Suites. Είχε προηγηθεί η εγκατάσταση και λειτουργία δικτύου Wi-Fi της TP-LINK στο ξενοδοχείο 4 αστέρων Kos Aktis Art και στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Patmos Aktis Suites & SPA.

Με τις συγκεκριμένες υλοποιήσεις ασύρματων και ενσύρματων δικτύων, τα ξενοδοχεία έχουν επιτύχει τα ακόλουθα:

Προσφέρουν μια αξιόπιστη και αποδοτική υπηρεσία στους πελάτες τους, οι οποίοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο από όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των ξενοδοχείων με υψηλές ταχύτητεςΈχουν τη δυνατότητα εύκολης έκδοσης κωδικών για την άδεια πρόσβασης στο WiFi, ώστε οι πελάτες να έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ξενοδοχείοΕφαρμόζουν διαφορετικούς κανόνες για την ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ανάλογα με το σημείο του ξενοδοχείου (π.χ. παιδότοπος, συνεδριακό κέντρο, spa, κ.ά.)Απολαμβάνουν μια πολύ σταθερή και αξιόπιστη λύση που προσφέρει εύκολη λειτουργία και συνεχή εξυπηρέτηση

Στα τρία ξενοδοχεία του Ομίλου έχουν εγκατασταθεί 80 Access Points (Auranet EAP series), 12 Gigabit switches (core και access), 3 load balance routers. Τα access points διαχειρίζονται κεντρικά μέσω ενός ελεγκτή λογισμικού (WLAN software controller).

Τα κύρια τεχνικά πλεονεκτήματα της υπηρεσίας είναι τα εξής:

Tα ασύρματα δίκτυα μπορούν να διαχειρίζονται από μια απομακρυσμένη τοποθεσία. Υπάρχουν κεντρικές ρυθμίσεις, έλεγχος και στατιστικά στοιχείαΟ WLAN controller παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, όπως εύκολη και γρήγορη διαμόρφωση του login portal, κανόνες ελέγχου πρόσβασης, load balancing, δυνατότητα χρονικού προγραμματισμού λειτουργίας κτλ.Τα δίκτυα μπορούν να διαχωρίζονται παρέχοντας υψηλά επίπεδα διαχείρισης και ασφάλειαςΤο load balance router αθροίζει το εύρος των διαφόρων ευρυζωνικών συνδέσεων, παρέχοντας το απαιτούμενο bandwidth για τους χρήστες

Ο κ. Μιχάλης Χατζηστέργος, Γενικός Διευθυντής του Kos Aktis Art Hotel, ανέφερε με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου: «Η ευρεία κάλυψη, υψηλή απόδοση, καθώς και η εύκολη διαχείριση του δικτύου ασύρματης πρόσβασης της TP-LINK, περιλαμβάνουν τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμασταν, προκειμένου να προσφέρουμε μία ακόμη υπηρεσία υψηλής ποιότητας στους φιλοξενούμενους μας. Η υπηρεσία αυτή έρχεται να προστεθεί στο συνολικό πακέτο υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που παρέχουμε στους επισκέπτες μας, προκειμένου να απολαμβάνουν μια εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας».

Ο κ. Άγγελος Αλευράς, Business Development Manager, TP-LINK Ελλάδας και Κύπρου, εξηγεί: «Η TP-LINK έχει λανσάρει μια νέα γενιά προϊόντων δικτύωσης για επιχειρήσεις. Το νέο χαρτοφυλάκιο προϊόντων καλύπτει τις ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων παρέχοντας ευέλικτες, πολυλειτουργικές και υψηλής απόδοσης λύσεις ασύρματης πρόσβασης, προκειμένου να επιτευχθεί η εμπειρία άριστης πλοήγησης στο διαδίκτυο. H συγκεκριμένη λύση που υλοποιήθηκε στα τρία ξενοδοχεία του Ομίλου Divine, είναι προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες των ξενοδοχείων, επιτυγχάνοντας την παροχή πολύ υψηλού επιπέδου ασύρματης πρόσβασης τόσο για το προσωπικό όσο και τους φιλοξενούμενους των ξενοδοχείων. Η εξαιρετική υπηρεσία συνδυάζεται με προσιτό κόστος, παρέχοντας τη δυνατότητα γρήγορης απόδοσης της επένδυσης (ROI)».

Το Datalab, με έδρα την Κω, είναι ο συνεργάτης της TP-LINK που υλοποίησε τις εγκαταστάσεις στα Ξενοδοχεία. Το DataLab εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων πληροφορικής για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις γενικότερα για πάνω από μία δεκαετία.

Keywords
Τυχαία Θέματα