TCL European Brand Ambassadors

Η TCL, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ηλεκτρονικών καταναλωτών στον κόσμο αναγνωρίζει τη δύναμη του αθλητισμού και το ομαδικό πνεύμα που οδηγεί τους αθλητές, τους θαυμαστές και την ευρύτερη κοινότητα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συνεργασία μας με έξι από τους πιο εμβληματικούς διεθνείς ποδοσφαιριστές από όλη την Ευρώπη έχει μεγάλη σημασία, καθώς μοιραζόμαστε την κύρια φιλοσοφία μας DISPLAYING GREATNESS σε ό,τι κάνουμε.

Φανταστείτε να βρίσκεστε εκεί για να δείτε τον Harry Kane να δείχνει το δικό του αθλητικό μεγαλείο βάζοντας γκολ

και, στη συνέχεια, να το παρακολουθήσετε ξανά στο TCL 20 Pro 5G ή να απολαύσετε εικόνες με πιο ζωντανά χρώματα, σαφήνεια και αντίθεση σε πραγματικό χρόνο χάρη στην έξυπνη TCL οθόνη που υποστηρίζεται από την τεχνολογία NXTVISION. Όλη η γκάμα της σειράς TCL 20 διασφαλίζει ότι κανείς δεν θα μείνει στο περιθώριο όταν πρόκειται να δείξει το μεγαλείο του.

TCL BRAND AMBASSADORS DISPLAY GREATNESS CHALLENGE

Γκολ, κόλπα και τακτικές – για να είσαι σπουδαίος θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου στο παιχνίδι και να αποδείξεις στον κόσμο τι αξίζεις. Το μεγαλείο βρίσκεται στις λεπτομέρειες και στην τέλεια ρύθμιση.

Οι Brand Ambassadors της TCL επικοινώνησαν πρόσφατα με θαυμαστές μέσω live stream στο Twitch, μιας πλατφόρμας που οι χρήστες παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Οι Brand Ambassadors απάντησαν σε ερωτήσεις, με το παιχνίδι του υπολογιστή να ενσωματώνει στο Fortnite έναν χάρτη TCL branded που όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

Στο πλαίσιο του βασικού μας μηνύματος για παρουσίαση του προσωπικού μεγαλείου, οι TCL Brand Ambassadors συμμετείχαν επίσης σε περαιτέρω συνεντεύξεις και ενέργειες μέσω των social media. Οι χρήστες του Instagram μπορούν πλέον να ενσωματώσουν τους Brand Ambassadors της TCL στα δικά τους Instagram stories: Επιλέξτε τον παίκτη που θέλετε να εμφανιστεί στην ιστορία σας, εφαρμόστε το φίλτρο και μοιραστείτε το απευθείας με τους φίλους σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα