Symantec: Λύση Intelligent Information Governance

Η Symantec ανακοινώνει τη λύση Intelligent Information Governance που θα μετριάζει το ρίσκο και θα απελευθερώνει την πληροφορία.

Η εταιρεία Symantec ανακοίνωσε την λύση Intelligent Information Governance, που επιτρέπει στους οργανισμούς να γεφυρώσουν το κενό μεταξύ του επιχειρησιακού τμήματος,

του νομικού και του ΙΤ τμήματος ενός, μειώνοντας το ρίσκο και το κόστος, ενώ προτρέπει τους εργαζόμενους να εργάζονται με ελευθερία σε ένα connected world. Με στόχο να καταστήσει εφικτό για τις επιχειρήσεις την προστασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της πληροφορίας, την δημιουργία πολιτικών διατήρησης δεδομένων και τον εκσυγχρονισμό της διαδικασίας eDiscovery, η Symantec ανακοίνωσε τα σχέδια της για αναβαθμισμένη ενοποίηση μεταξύ των κορυφαίων λύσεων αποθήκευσης και eDiscovery. Επιπρόσθετα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι απέκτησε την LiveOffice, μία κορυφαία εταιρεία cloud-based archiving, με τιμή αγοράς που πλησιάζει τα $115 εκατομμύρια. Η συγκεκριμένη εξαγορά θα επεκτείνει το offering της εταιρείας στον τομέα intelligent information governance στο cloud, παρέχοντας στους πελάτες την επιλογή εφαρμογής των λύσεων της Symantec σε φυσικό χώρο, στο cloud ή σε υβριδικό περιβάλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα