Sport sites: Σερφάρισμα στην… extreme πλευρά του διαδικτύου!

www.realbuzz.com

Jet Skiing: Αδρεναλίνη στα κύματα 

Hρθε το καλοκαίρι και τι πιο επίκαιρο από το να δοκιμάσετε καλοκαιρινά extreme sports στις διακοπές ή και στην καθημερινότητά σας. Στο συγκεκριμένο site, μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες και φωτογραφίες για το Jet

Skiing ανά τον κόσμο και να… πειστείτε, προκειμένου να του δώσετε μια ευκαιρία. Ουσιαστικά, είναι σαν να οδηγείτε μηχανή στο νερό. Δεν αποτελεί δύσκολο άθλημα, όμως θέλει προσοχή, δεν πρέπει κανείς να πλησιάζει στην ακτή και τους λουόμενους. 

www.wakeboardingmag.com 

Wakeboarding: Oλα τα σπορ του νερού σε ένα

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή θαλάσσια σπορ, γιατί συνδυάζει πολλά διαφορετικά αθλήματα μαζί, Snowboard, Skateboard και Surf. Το μόνο που χρειάζεται κανείς για να κάνει Wakeboard είναι ένα σκάφος (κρίς κράφτ), μια σανίδα για Wakeboard και ένα σκοινί με λαβή. Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το Wakeboarding, άρθρα και φωτογραφίες, καθώς επίσης και κείμενα για άλλα Water Sports, ώστε να αποφασίσετε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα.

www.sups.gr

SUP: Πάνω στο κύμα περπατώ!

Tο Stand up Paddle Board, γνωστό και ως SUP, έχει διαδοθεί τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα, καθώς είναι ένα καλοκαιρινό, ευχάριστο σπορ που αφορά όλη την οικογένεια. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα διασκεδαστικό τρόπο να «κόβετε» βόλτες στη θάλασσα, όρθιοι ή γονατιστοί, κάνοντας κουπί. Εάν η θάλασσα είναι «λάδι» δε, τότε θα το ευχαριστηθείτε πάρα πολύ γιατί η αίσθηση (και η ισορροπία) θα είναι τέλεια! Το SUP έχει πολλά διαφορετικά στιλ, που μόνο δυο πράγματα το χαρακτηρίζουν προς το παρόν σταθερό. Ο αναβάτης στέκεται όρθιος πάνω σε ένα σκάφος στιλ longboard-surf και χρησιμοποιεί σαν κινητήριο μοχλό ένα μακρύ μονόπλευρο κουπί σαν προπέλα, ώστε να κινείται εμπρός.

www.trekking.gr 

Trekking: Αυθεντικές εμπειρίες στη φύση

H Trekking Hellas εξασφαλίζει σε όλες τις ηλικίες, από παιδιά μέχρι μεγάλους, σε όλη την Ελλάδα εμπειρίες extreme sports μέσα στη φύση. Trekking, αναρρίχηση, ορειβασία, canyoning και πολλές ακόμα δραστηριότητες σάς περιμένουν να τις ανακαλύψετε με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Στην ιστοσελίδα, έχετε τη δυνατότητα να δείτε με λεπτομέρεια τα πάντα για το Trekking, τις περιοχές στην Ελλάδα που θα βιώσετε μια ξεχωριστή εμπειρία αλλά και φωτογραφίες και βίντεο από μέλη και αθλητές που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να… κάνουν την κάθε ημέρα διαφορετική!

www.zipworld.co.uk 

Zip lining: Extreme… τελεφερίκ

Tο zip lining κατά κάποιον τρόπο θυμίζει το τελεφερίκ, αλλά αντί για την κα-μπίνα εσείς κρεμιέστε και μεταφέρεστε από το σύρμα. Είναι ιδανικό σε περιοχές με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, έτσι βρίσκεστε μέσα στην αγκαλιά της φύσης. Στο εν λόγω site, θα βρείτε τα πάντα γι’ αυτό το extreme sport, από τις ιδανικές τοποθεσίες που μπορείτε να το κάνετε, μέχρι να δείτε βίντεο και φωτογραφίες, αλλά και να κλείσετε το δικό σας ραντεβού για zip lining… στην Αγγλία. 

www.greecerally.gr 

Ράλι: Τέρμα τα γκάζια

Tα πάντα για την αδρεναλίνη του ράλι μπορείτε να τα βρείτε στη συγκεκριμένη επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού Greece Rally. Ειδικότερα, υπάρχει πολύ εκτενές υλικό με φωτογραφίες και βίντεο από ράλι μηχανών, από τον οργανισμό Greece Rally, αλλά και τους αγώνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Επίσης, ξεχωριστή κατηγορία έχει η πόλη της Βέροιας, εκεί δηλαδή που διοργανώνονται όλοι οι αγώνες ράλι. Μπείτε, λοιπόν, στην ιστοσελίδα και διαβάστε τα πάντα για αυτό το ομολογουμένως extreme sport!

Keywords
Τυχαία Θέματα