Sony: Φέρνει τις Χmas προσφορές στα Xperia…

Με αφορμή τις γιορτές και την αύξηση της εμπορικής δραστηριότητας, η Sony Mobile δημιούργησε πρωτοποριακές προσφορές στα κινητά της τηλέφωνα και tablets. Εσείς θα επωφεληθείτε από τις Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις στις Android

συσκευές;

Xperia C4

Θέλετε να βγάλετε την τέλεια selfie μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Με την εμπρόσθια κάμερα 5MP του Xperia C4, με φλας LED & ευρυγώνιο φακό, θα έχετε μια τέλεια PROselfie, χωρίς να ανησυχείτε για τις συνθήκες φωτισμού. Επωφεληθείτε τώρα από τη νέα μειωμένη τιμή του στα 299€.

Xperia Z5 Premium

Αν θέλετε να κακομάθετε κάποιον αγαπημένο σας, με το Xperia Z5 Premium είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρετε! Το πρώτο smartphone με οθόνη 4Κ Ultra HD, θα αποτελέσει ιδανικό δώρο συνδυάζοντας μοναδική εμφάνιση με πλάτη από καθρέπτη και εξαιρετικές επιδόσεις. Τώρα δώρο με γυαλιά Zeiss VR1 για να βλέπετε περιεχόμενο σε 3 διαστάσεις!

Xperia Z5

Θα μπορούσε να φανταστείτε ωραιότερο δώρο από το smartphone του Bond Xperia Z5; Ετοιμαστείτε να απαθανατίσετε κάθε στιγμή με την καλύτερη κάμερα του κόσμου 23MP, superfast autofocus στα 0,03’’ και καθαρό zoom 5x! Τώρα δικό σας 200€ φθηνότερα.

Xperia Z5 Compact

Το απόλυτο δώρο των γιορτών είναι το Xperia Z5 Compact! Με τα κορυφαία χαρακτηριστικά της σειράς Z5, έχετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα compact, εύχρηστο και βολικό μέγεθος που εξυπηρετεί κάθε ανάγκη. Επωφεληθείτε της προσφοράς των εορτών με 120€ φθηνότερα!

Xperia C5 Ultra

Κινητό τηλέφωνο ή φωτογραφική μηχανή; Και τα δύο, αφού γίνεται! Το Xperia C5 Ultra, εκτός από ένα εξελιγμένο smartphone, διαθέτει όχι μία, αλλά δύο κάμερες 13MP που τραβάνε εξαιρετικές φωτογραφίες όλων των στιγμών που θέλετε να κρατήσετε ζωντανές. Απολαύστε τις σε οθόνη 6’’. Τιμή: 399€

Xperia M4 Aqua

Αν οι συνθήκες της δουλειάς σας είναι απρόβλεπτες ή οι ανάγκες σας από το κινητό σας τηλέφωνο ιδιαίτερα απαιτητικές, το Xperia M4 Aqua είναι η απόλυτη συσκευή για σας: Ανθεκτική στο νερό και στη σκόνη, με κάμερα 13MP και μπαταρία διάρκειας 2 ημερών! Αποκτήστε το με νέα μειωμένη τιμή, στα 244€.

Xperia Z4 Tablet 4G

Φανταστείτε να κρατήσετε στα χέρια σας αυτές τις γιορτές ένα Xperia Z4 tablet! Η απόλυτη διασκέδαση στα χέρια σας με οθόνη 10,1’’ και 2Κ ανάλυση οθόνης. Το ελαφρύτερο tablet της κατηγορίας του είναι η καλύτερη πρόταση χριστουγεννιάτικής αγοράς, τώρα με 200€ φθηνότερα!

Xperia Z3 Tablet Compact 4G

Αν όλη τη χρονιά ονειρευόσασταν ένα tablet τόσο μικρό και ελαφρύ, ώστε να μπαίνει με ευκολία στην τσάντα σας και να πηγαίνει παντού, οι φετινές γιορτές θα κάνουν το όνειρό σας πραγματικότητα, σε τιμή ακόμα πιο χαμηλή! Επωφεληθείτε τις προσφοράς των εορτών 150€ φθηνότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα