Samsung Electronics Hellas – MIKEL Coffee Company: Συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων καφεστίασης

Η Samsung Electronics Hellas συμμετέχει στον κεντρικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της MIKEL Coffee Company και συμβάλλει στο ψηφιακό μετασχηματισμό του πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων της, μέσω ολοκληρωμένης λύσης digital signage, που αναβαθμίζει την εμπειρία των πελατών.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας η Mikel Coffee Company, μια από

τις πλέον ανταγωνιστικές αλυσίδες στον χώρο της καφεστίασης, εξοπλίζει τα καταστήματά της με monitor ψηφιακής σήμανσης 49’’ και 55’’ της σειράς QMRσε συνεργασία με τη Samsung Electronics Hellas. Αντικαθιστώντας τα Wall Menu με ψηφιακούς καταλόγους (Digital Menuboards) εντός των καταστημάτων και συγκεκριμένα πάνω από τις θέσεις των ταμείων, υιοθετεί ένα σύγχρονο μοντέλο επικοινωνίας, έτσι ώστε οι επισκέπτες να ενημερώνονται άμεσα για προφορές αλλά και νέα προϊόντα μέσω μιας μοναδικής εμπειρίας βασισμένη στις ανάγκες τους.

Οι UHD 4K οθόνες της σειράς QMR της Samsung διαθέτουν έξυπνη τεχνολογία αναβάθμισης περιεχομένου σε UHD (UHD upscaling), ενσωματωμένο media player, υψηλή φωτεινότητα και ευκρίνεια χάρη στο Dynamic Crystal Color και Wi-Fi, ενώ για τη λειτουργία τους απαιτείται μόνο ένα καλώδιο τροφοδοσίας και ένα καλώδιο LAN.

Τα προϊόντα ψηφιακής σήμανσης υποστηρίζονται από το MagicInfo™ Solution της Samsung, την πανίσχυρη λύση κεντρικής διαχείρισης περιεχομένου και οθονών, που παρέχει δύο διαφοροποιημένες λύσεις διαχείρισης, τοπικά ή μέσω δικτύου, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης.

«Χαιρετίζουμε τη συνεργασία μας με τη MIKEL Coffee Company και δηλώνουμε ιδιαιτέρως περήφανοι για τησυμμετοχή μας στη ψηφιακή αναβάθμιση του παγκόσμιου δικτύου καταστημάτων της. Επί δέκα συναπτά έτη, η Samsung διατηρεί την πρώτη θέση ως διεθνής ηγέτης στη βιομηχανία ψηφιακής σήμανσης, αποδεικνύοντας την αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μας για παροχή πρωτοποριακών λύσεων στους συνεργάτες μας και τη δημιουργία καθηλωτικών εμπειριών θέασης», δήλωσε ο Γιώργος Τσαούσης, Διευθυντής του Τμήματος Consumer Electronics της Samsung Electronics Hellas σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι επαγγελματικές λύσεις και τα προϊόντα ψηφιακής σήμανσης της Samsung έχουν ήδη εφαρμοστεί σε καταστήματα της MIKEL μέσω του πιστοποιημένου συνεργάτη της Samsung Electronics Hellas, PUBLIC B2B, και σύντομα αναμένεται η περάτωση του έργου.

Keywords
Τυχαία Θέματα