Real Consulting: Μέλος του SAP United-VARs

Όπως ανακοινώνεται, η Real Consulting A.E. μετατράπηκε πλέον σε ένα από τα κορυφαία μέλη του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών της SAP, “SAP United-VARs”, αποτελώντας το ελληνικό μέλος της ένωσης.

H Real Consulting A.E. ανακοίνωσε ότι αποτελεί πλέον μέλος του διεθνούς δικτύου συνεργατών της SAP, “SAP United-VARs” ως το ελληνικό μέλος της ένωσης.

Μέλη του δικτύου SAP

United VARs είναι οι κορυφαίοι συνεργάτες της SAP από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν αποδειγμένη εμπειρία και τεχνογνωσία στις λύσεις SAP προσφέροντας στους πελάτες τους έργα υψηλής προστιθέμενης αξίας σύμφωνα με τα τρέχοντα λειτουργικά, τεχνολογικά και οργανωτικά πρότυπα της SAP.

Όπως δήλωσε ο Διονύσης Αθανασάκος, Γενικός Διευθυντής της Real Consulting, «είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που καταφέραμε να αξιολογηθούμε θετικά και να ενταχθούμε στο δίκτυο της United-VARs, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μια διεθνή κοινότητα συνεργατών, με στόχο την παρακολούθηση των σύγχρονων τάσεων και λύσεων, και την συμμετοχή μας σε έργα SAP διεθνούς εμβέλειας, υποστηρίζοντας πελάτες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συμβουλευτικής και υλοποίησης έργων».

Keywords
Τυχαία Θέματα