Panasonic: Η αδιάβροχη Lumix DMC-FT30

Η νέα στυλάτη και ανθεκτικής σχεδίασης φωτογραφική με 16,1 Megapixels. Η Lumix DMC-FT30 με ευρυγώνιο 25mm και λειτουργία φακού έρχεται από την Panasonic και κερδίζει την προσοχή!

Η Panasonic παρουσιάζει τη νέα της, ανθεκτικής

σχεδίασης ψηφιακή φωτογραφική, Lumix DMC-FT30, ενισχυμένη με ακόμα υψηλότερη ανθεκτικότητα στο νερό και πλούσιες λειτουργίες φωτογράφισης που θα κάνουν τη φωτογραφική σας ενασχόληση ακόμα πιο διασκεδαστική.

Η νέα DMC-FT30, με 16,1 Megapixels, βελτιώνει κι άλλο την ανθεκτικότητά της, και γίνεται αδιάβροχη μέχρι τα 8 μέτρα, ανθεκτική στον παγετό μέχρι τους -10°C, ανθεκτική σε πτώση μέχρι από 1,5 μέτρο και αποτελεσματική αντίσταση στη σκόνη.

Διαθέτοντας ένα λεπτό και στυλάτο προφίλ, χάρη στη χρήση αναδιπλούμενων οπτικών, το νέο σύστημα φακού της DMC-FT30 έχει υπερευρυγώνιο 25mm και οπτικό zoom 4x (35mm ισοδύναμο: 25-100mm). Το οπτικό zoom 4x αυξάνει την ισχύ του στο 8x (ισοδύναμο) με τη λειτουργία Intelligent Zoom, με ελάχιστη υποβάθμιση της ποιότητας της εικόνας, χάρη στην τεχνολογία Intelligent Resolution.

Η εσωτερική μνήμη (αποθηκευτικός χώρος) αυξήθηκε στα 220MB από τα 70MB της DMC-FT25, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να αποθηκεύσουν περίπου 60 φωτογραφίες σε κανονική ποιότητα εικόνας.
Η Εξελιγμένη Υποβρύχια Λειτουργία διαθέτει την Αναπαραγωγή Κόκκινου Χρώματος, ώστε να αναπαράγει το κόκκινο χρώμα των αντικειμένων όσο πιο φυσικά γίνεται, και η Λειτουργία Φακού επιτρέπει στη μηχανή να λειτουργεί σαν φακός φωτισμού με το ενσωματωμένο της LED.
Μια ποικιλία ειδικών λειτουργιών, όπως η λήψη Time Lapse, ο Δημιουργικός Έλεγχος, το Δημιουργικό Ρετουσάρισμα, και το Δημιουργικό Panorama, μαζί με πολλά ελκυστικά φίλτρα-εφέ, προστέθηκαν για να εμπλουτίσουν την εμπειρία φωτογράφισης.
Βασισμένη στην υψηλής ανθεκτικότητας μηχανική σχεδίασή της, η DMC-FT30 ενσωματώνει πολλές επιλογές λειτουργιών σε ένα καθημερινό, στυλάτο προφίλ, κάνοντάς την ακόμα πιο ευέλικτη τόσο για χρήση στην πόλη όσο και στις άλλες εξωτερικές δραστηριότητές σας.

1. Εξαιρετική ανθεκτικότητα σε λεπτό, στυλάτο προφίλ, με υπερευρυγώνιο φακό 25mm και οπτικό zoom 4x με αναδιπλούμενα οπτικά
Η DMC-FT30 είναι αδιάβροχη μέχρι βάθος 8 μέτρων και ανθεκτική στη σκόνη, με βάση τις προδιαγραφές «IPX8″ και «IP6X». Χάρη στην ελαστική επένδυση, το ενισχυμένο γυαλί και τις ρητίνες άνθρακα στο εσωτερικό της μηχανής, η DMC-FT30 διαθέτει αεροστεγές σώμα, που προστατεύεται από την εισροή νερού, σκόνης και άμμου. Είναι ανθεκτική στις πτώσεις από ύψος έως και 1,5 μέτρο, σύμφωνα με την προδιαγραφή δοκιμών «MIL-STD 810F Method516.5-Shock».

Η μονάδα του φακού προστατεύεται από ένα συμπληρωματικό αποσβεστήρα για να απορροφά τις δυνάμεις από την πρόσκρουση. Όλα τα στοιχεία που περιέχονται στον φακό, επανεξετάστηκαν ώστε να αντέχουν σε θερμοκρασίες χαμηλές έως -10°C, γεγονός που κάνει την DMC-FT30 ανθεκτική στον παγετό.

Η DMC-FT30 των 16,1 Megapixels διαθέτει υπερευρυγώνιο φακό 25mm και οπτικό zoom 4x. Τα αναδιπλούμενα οπτικά της μεθόδου με οδηγούς άξονες εξασφαλίζουν την ανθεκτικότητα της μονάδας του φακού. Αποτελούμενος από 11 στοιχεία και ένα πρίσμα σε 10 ομάδες, περιλαμβανομένων ενός στοιχείου ED και 5 ασφαιρικών στοιχείων με 9 ασφαιρικές επιφάνειες, αυτή η εξελιγμένη μονάδα φακού αποδίδει υψηλής ανάλυσης εικόνα από γωνία σε γωνία ακόμα και με την υιοθέτηση αναδιπλούμενων οπτικών.

Ο υπερευρυγώνιος 25mm προσφέρει τη δυνατότητα φωτογράφισης μεγάλων δυναμικών τοπίων ή ομάδων ανθρώπων χωρίς να ξεχειλίζουν από το κάδρο. Το οπτικό zoom 4x επεκτείνει την ισχύ του στο 8x με την λειτουργία Intelligent Zoom, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας Intelligent Resolution με ελάχιστη υποβάθμιση της ποιότητας εικόνας, ακόμα και χρησιμοποιώντας ψηφιακό zoom. H “λειτουργία φακού” βοηθάει τον χρήστη σε μέρη με λίγο φως, όπως κάτω από το νερό, επιτρέποντας στη μηχανή να λειτουργεί σαν φωτιστικό με το ενσωματωμένο της LED.

2. Ποικιλία επιλογών που βελτιώνουν την εμπειρία φωτογράφισης
Η DMC-FT30 διαθέτει λειτουργία Time Lapse. Η μηχανή αρχίζει να τραβάει αυτόματα φωτογραφίες, μόλις οριστεί ο χρόνος έναρξης, το μεσοδιάστημα και ο αριθμός των φωτογραφιών που θα τραβηχτούν. Μπορείτε να τοποθετήσετε κάπου τη μηχανή και να πάρετε καταγραφή μίας σταθερής παρατήρησης αντικειμένων, όπως ένα λουλούδι που ανθίζει, τα σύννεφα που ταξιδεύουν, άγρια ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον. Μπορείτε στη συνέχεια να συρράψετε τη σειρά των συνεχόμενων φωτογραφιών που θα τραβηχτούν, στην ίδια τη μηχανή, και να δημιουργήσετε έτσι ένα βίντεο time lapse.

Η DMC-FT30 είναι επίσης εξοπλισμένη με τον δημοφιλή Δημιουργικό Έλεγχο και το Δημιουργικό Ρετουσάρισμα, με συνολικά 12 φίλτρα-εφέ: Retro, Expressive, High Key, Low Key, Sepia, Dynamic Monochrome, Impressive Art, High Dynamic, Cross Process, Toy Effect, Miniature Effect και One Point Color. Ο Δημιουργικός Έλεγχος επιτρέπει στο χρήστη να φωτογραφίσει με ένα φίλτρο-εφέ ενώ ταυτόχρονα ελέγχει στην οθόνη του την αλλαγή που αυτό θα επιφέρει στη φωτογραφία του. Αυτό μπορεί να γίνει και στην εγγραφή βίντεο. Το Δημιουργικό Ρετουσάρισμα επιτρέπει να εφαρμόζουμε τα φίλτρα-εφέ στην φωτογραφία, ακόμα και σε ήδη τραβηγμένες φωτογραφίες, κατά την αναπαραγωγή τους στη μηχανή.

Με τη νέα λειτουργία Δημιουργικό Panorama είναι δυνατό να φωτογραφίσουμε οριζόντια ή κατακόρυφα πανοραμικές φωτογραφίες, με τις συνεχόμενες λήψεις να τοποθετούνται η μία πάνω στην άλλη από τη μηχανή, και ταυτόχρονα να εφαρμόσουμε ένα φίλτρο-εφέ, επιλέγοντας από τα: Retro, Expressive, High Key, Low Key, Sepia, Dynamic Monochrome, Impressive Art, High Dynamic, Cross Process και One Point Color.

3. Άλλες επιλογές που θα κάνουν τη φωτογράφιση πιο διασκεδαστική
-Εσωτερική μνήμη 200ΜΒ
-Εξελιγμένη Υποβρύχια Λειτουργία με Αναπαραγωγή Κόκκινου Χρώματος – Αυτή η λειτουργία αντισταθμίζει το κόκκινο χρώμα, το οποίο συνήθως χάνεται εύκολα στις υποβρύχιες λήψεις, ώστε οι φωτογραφίες σας κάτω από το νερό να φαίνονται περισσότερο φυσικές.
-Φακός – Είναι δυνατό να ανάψετε το ενσωματωμένο LED της μηχανής και να την χρησιμοποιήσετε σαν φωτιστικό (φακό) για να φωτίσετε ένα αντικείμενο, ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείτε τη μηχανή για να τραβήξετε φωτογραφίες.
-Έξυπνη Αυτόματη Λειτουργία (iA, Intelligent Auto) για φωτογραφία και βίντεο
-Οθόνη LCD 2,7 ιντσών με δυνατότητα παρακολούθησης υπό γωνία

Keywords
Τυχαία Θέματα