Η LG στηρίζει τους ξενοδόχους Χαλκιδικής

H LG έγινε χορηγός στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής που διοργανώθηκε στο «The Met» της Θεσ/νίκης. Επίσης, παρουσίασαν τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις της εταιρείας.

H LG Electronics Hellas (LG) και το τμήμα Business Solutions χορήγησαν την ετήσια εκδήλωση για την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής

(ΕΞΧ) και του Ινστιτούτου Τουριστικής Ανάπτυξης Μακεδονίας (ΙΤΑΜ) που διοργανώθηκε για τα μέλη στο ξενοδοχείο “The Met” της Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι ετήσιοι απολογισμοί και συντελέστηκαν διαδικασίες για την έγκριση των νέων προϋπολογισμών για το 2015 από τα μέλη των οργανισμών, ενώ τελέστηκαν και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.).
Επιπλέον, εκπρόσωποι των γραφείων δημοσίων σχέσεων του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής έθεσαν θέματα προς συζήτηση σχετικά με τις αγορές της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Ιταλίας και της Τουρκίας, ενώ η κ. Αγνή Χριστίδου, Διευθύντρια στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, έκανε παρουσίαση με βασικό άξονα τις ‘Νέες προδιαγραφές κατηγοριοποίησης ξενοδοχείων σε αστέρια και έκδοση πιστοποιητικού κατάταξης’.

Τέλος, οι εκπρόσωποι της LG Business Solutions, κ. Χρήστος Γκέκας, Academy Supervisor LGE Hellas και κ. Βασιλική Καραδήμου, Commercial Display Sales Assistant Manager LGE Hellas, πραγματοποίησαν σύντομη ομιλία σχετικά με τις «Ολοκληρωμένες LG Ξενοδοχειακές Λύσεις Κλιματισμού, Φωτισμού & Ξενοδοχειακών Τηλεοράσεων», όπου παρουσίασαν τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα επαγγελματικά προϊόντα της LG για τον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο.
Οι ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις της LG απευθύνονται σε επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν την πιο προηγμένη τεχνολογία για την αναβάθμιση του ξενοδοχείου τους και του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών τους. Επιπλέον, βοηθούν τους επαγγελματίες να εξοικονομήσουν ενέργεια και να μειώσουν το λειτουργικό κόστος των συστημάτων ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, ψύξης/θέρμανσης, κλιματισμού και φωτισμού της επιχείρησης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τα επαγγελματικά προϊόντα της LG περιλαμβάνουν λύσεις για ενεργειακά αποδοτικά συστήματα κλιματισμού, θέρμανσης, παραγωγής ζεστού νερού και διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων, λύσεις ξενοδοχειακών τηλεοράσεων και οθόνων για digital signage, λύσεις για φωτισμό, λαμπτήρες και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και συστήματα ηλεκτρολογικών και ψηφιακών εφαρμογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα