LG: Νέα γενιά έξυπνων οικιακών συσκευών

Η LG δείχνει τον δρόμο με την τεχνολογία Smart ThinQ, το Home Energy Management System (HeMS) και τη συνδεσιμότητα Device-to-Device.

Εγκαινιάζοντας τη νέα γενιά επαναστατικών έξυπνων οικιακών συσκευών για το 2012, η LG Electronics

παρουσιάζει την αναβαθμισμένη τεχνολογία Smart ThinQTM και το νέο Σύστημα Ενεργειακής Διαχείρισης του Σπιτιού (Home Energy Management System / HeMS), στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης CES 2012, που διεξάγεται στο Λας Βέγκας.


Συνδυαστικά, οι τεχνολογίες Smart ThinQTM και HeMS, παρέχουν στους καταναλωτές έναν πιο άνετο και εύκολο τρόπο για τη διαχείριση του νοικοκυριού, καθώς και δυνητικά μεγαλύτερη εξοικονόμηση στην κατανάλωση ενέργειας και στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. Στη CES, οι επισκέπτες του περιπτέρου της LG θα βιώσουν την εμπειρία της device-to-device συνδεσιμότητας μεταξύ όλων των οικιακών συσκευών, των Smart TVs, των smartphones και των ηλεκτρονικών υπολογιστών.


Στη CES παρουσιάζονται επίσης οι νέες εξελιγμένες οικιακές συσκευές της LG, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν ιδανικά το σύγχρονο τρόπο ζωής. Μεταξύ αυτών, συμπεριλαμβάνονται ένας ψυγειοκαταψύκτης εξαιρετικά μεγάλης χωρητικότητας, που είναι εξοπλισμένος με την πόρτα τύπου Blast Chiller French-door και ο οποίος απέσπασε τη διάκριση “CES 2012 Best of Innovations”, καθώς και ένα μεγάλο και γρήγορο πλυντήριο ρούχων, το οποίο επίσης απέσπασε ένα βραβείο 2012 CES Innovations Award.


«Οι έξυπνες συσκευές μας έκαναν το ντεμπούτο τους στη CES πριν από ένα χρόνο, και έκτοτε, η σειρά εξελίχθηκε και εμπλουτίστηκε σημαντικά», δήλωσε ο κ. Moon-bum Shin, Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Home Appliances Company. «Η LG όχι μόνο έχει αναπτύξει μεμονωμένες τεχνολογίες για κάθε προϊόν, αλλά έχει βελτιώσει σημαντικά τη συνδεσιμότητα σε ολόκληρο το σπίτι. Δημιουργώντας νέες δυνατότητες για τη διαχείριση του νοικοκυριού, όπως το να επιτρέπει στους καταναλωτές να παρακολουθούν τη λειτουργία του πλυντηρίου ρούχων μέσω των τηλεοράσεων ή των smartphones τους, η LG παρέχει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αναθεωρήσουν το πώς αντιλαμβάνονται το νοικοκυριό τους».


Η αναβαθμισμένη τεχνολογία Smart ThinQTM της LG, παρέχει προσαρμόσιμη ευκολία και ευέλικτους τρόπους για τον έλεγχο της κατανάλωσης ενέργειας. Στο επίκεντρο αυτής της τεχνολογίας βρίσκεται το Smart Manager, το οποία παρέχει ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης τροφίμων. Με το Smart Manager, οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν την LCD οθόνη του ψυγείου τους ή το smartphone τους, ώστε να ελέγχουν ποια τρόφιμα βρίσκονται μέσα στο ψυγείο, που ακριβώς είναι τοποθετημένα καθώς και πότε θα λήξουν. Επιπλέον, το Smart DiagnosisTM επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη διάγνωση ή την επίλυση προβλημάτων μέσω των έξυπνων συσκευών.


Η λειτουργία Smart Access επιτρέπει στους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση και να παρακολουθούν τη λειτο

Keywords
Τυχαία Θέματα