LG: Χορηγός τεχνολογίας στο Spetses Mini Marathon

Η LG Electronics Hellas (LG), πιστή στη φιλοσοφία “Life’s Good”, συμμετέχει για δεύτερη φορά ενεργά ως ‘Χορηγός Τεχνολογίας’ στο ‘Spetses Mini Marathon’, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 9 Οκτωβρίου για έκτη συνεχή χρονιά στο όμορφο νησί των Σπετσών.

Με καινοτόμα προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και συναρπαστικές δραστηριότητες, η LG θα υποστηρίξει δυναμικά και

φέτος τη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή, ενώ θα προσφέρει μία μοναδική τεχνολογική εμπειρία υψηλής ποιότητας στους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τεχνολογικά και φέτος τη ξεχωριστή πρωτοβουλία ‘Spetses Mini Marathon’. Πιστοί στη φιλοσοφία “Life is Good”, συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες που προάγουν αξίες, όπως ο αθλητισμός και ο πολιτισμός, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν στην κοινωνία όπου δραστηριοποιούμαστε. Επίσης, μέσα από την ομάδα LG Runners σκοπός μας είναι να μεταφέρουμε έμπρακτα το μήνυμα «η ζωή είναι ωραία όταν συμμετέχεις!»

Οι εγγραφές στο επετειακό, 6ο Spetses mini Marathon συνεχίζονται εδώ: http://spetsesmarathon.com/?page_id=1001. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της LG Hellas στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα της εταιρείας και τα δρώμενα της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα