LG Commercial Display Roadshow

Για πρώτη φορά το Commercial Display Roadshow της LG φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα παρουσιάζοντας λύσεις από επαγγελματίες για επαγγελματίες.


H LG Electronics Hellas πραγματοποίησε με επιτυχία το 2013 Commercial Display Roadshow, το οποίο διεξήχθη στο Divani Apollon Palace & Thalasso στη Βουλιαγμένη,

στις 7 & 8 Νοεμβρίου, για τους επαγγελματίες του κλάδου και τους συνεργάτες της εταιρείας σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο.


Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου ήταν αφιερωμένη στους διεθνείς συνεργάτες της εταιρείας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεματικές ενότητες για λύσεις που αφορούν τo Digital Signage (Ψηφιακή Σήμανση), τις Β2Β και τις Ξενοδοχειακές Τηλεοράσεις. Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν λύσεις για Εστιατόρια Γρήγορου Φαγητού, για Ξενοδοχεία, για Μουσεία Τέχνης, για Εμπορικά Κέντρα, για Μεταφορές καθώς και Εξωτερικές Οθόνες. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε προϊοντική παρουσίαση όπου δώθηκε έμφαση στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα επαγγελματικών προϊόντων όπως οι οθόνες Digital Signage (Ψηφιακή Σήμανση) και οι επαγγελματικές & ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, οι οποίες παρέχουν απεριόριστες δυνατότητες με μεγάλη επιλογή λειτουργιών, στοχεύοντας στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και της απόδοσης της επένδυσης.


Τους παρευρισκόμενους, καλωσόρισε o κ. Hyoung-Sei Park, President of IT Business Division, LG Electronics, ο οποίος δήλωσε σχετικά «Η επιτυχία της LG τα τελευταία 55 χρόνια είναι βασισμένη στις αρχές της συνεργασίας και της ικανοποίησης του πελάτη. Χάρη στους συνεργάτες μας από όλον τον κόσμο, συνεχίζουμε να είμαστε πρωτοπόροι στην αγορά και είμαστε εξίσου πρόθυμοι να ακούσουμε τις ιδέες και τις απόψεις των ανθρώπων, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».


Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, τους εκπροσώπους της ελληνικής αγοράς υποδέχτηκε ο Don Kwack, Πρόεδρος της LG Hellas. Οι καλεσμένοι στη συνέχεια παρακολούθησαν την ίδια σειρά παρουσιάσεων αλλά και δύο ακόμη επιπρόσθετες ενότητες που αφορούσαν στη στρατηγική της LGE Hellas για τους Β2Β συνεργάτες της και τις λύσεις φωτισμού. Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions, LGE Hellas δήλωσε: «Η τεχνογνωσία, οι εξελιγμένες τεχνολογίες της LG Electronics καθώς και η εξειδικευμένη εφαρμογή τους από τους LG Partners, δημιουργούν προηγμένες λύσεις, και υπηρεσίες, που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε επαγγελματία.»


Εισηγητές του συνεδρίου η κ. Ελβίρα Κορωναίου, Marketing Executive, LGE Hellas, ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions, LGE Hellas, ο Γιώργος Γεωργούλας, Presales & Solution Supervisor, LGE Hellas και ο Ανδρέας Μηλιώνης, Lighting Business Development Manager, LG Hellas.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν συνεργάτες της LG από 18 χώρες του εξωτερικού, μεταξύ άλλων η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Τουρκία, η Γαλλία, η Σουηδία, καθώς και σε τοπικό επίπεδο η Ελλάδα και η Κύπρος. Το συνέδριο παρακολούθησαν συνεργάτες της LG από τον χώρο των τηλεπικοινωνιών, της διαφήμισης και των οπτικοακουστικών, ξενοδόχοι, και επιλεγμένοι εταιρικοί πελάτες.


Keywords
Αναζητήσεις
?????? @otenet.gr
Τυχαία Θέματα