LEXIS: Eπαναλαμβάνει το webinar για το Access Control με θερμομέτρηση & αναγνώριση προσώπου της KEDACOM

Η LEXIS Πληροφορική, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της KEDACOM, σε συνέχεια του επιτυχημένου webinarπου πραγματοποίησε για το τερματικό ελέγχου πρόσβασης μέσω αναγνώρισης προσώπου και μέτρησης ανθρώπινης θερμοκρασίας, KSCA120-ANW-TFC της KEDACOM, δίνει νέα ημερομηνία την Πέμπτη 21 Μαΐου και ώρα 16:00 επαναλαμβάνοντας την 30λεπτη παρουσίαση μέσω web.

Το τερματικό KEDACOM KSCA120-ANW-TFC συνδυάζει

μέτρηση θερμοκρασίας ανθρωπίνου σώματος, αναγνώριση προσώπου, αναγνώστη καρτών, επικοινωνία βίντεο / ήχου και έλεγχο απομακρυσμένης πρόσβασης.

Η θεματολογία του webinar περιλαμβάνει παρουσίαση του Access Control, επίδειξη του Web Interface του εξοπλισμού καθώς και Live Demo των λειτουργιών του, με έμφαση στις εφαρμογές διαχείρισης πρόσβασης ειδικά σε χώρους αυξημένης συγκέντρωσης ατόμων, καθώς και τους λόγους για τους οποίους διαφέρει η λύση της KEDACOM.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί από μηχανικούς της LEXIS και απευθύνεται σε πωλητές, presales και μηχανικούς τεχνικών τμημάτων και ιδιοκτήτες ή υπεύθυνους ασφαλείας που δραστηριοποιούνται στους τομείς λιανικού εμπορίου, εστίασης, ξενοδοχειακών μονάδων, υγείας, βιομηχανικής παραγωγής, εκπαίδευσης και τραπεζών.

Η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική και απαιτείται έγκαιρη εγγραφή.

Πρόγραμμα & Δηλώσεις συμμετοχής:

https://bit.ly/kedacomwebinar2105

Keywords
Τυχαία Θέματα