Internet παντού με devolo dLAN 550 WiFi

Το devolo dLAN 550 WiFi Starter Kit υπόσχεται ίντερνετ σε κάθε γωνιά του σπιτιού χάρη στις βελτιωμένες επιδόσεις του.

Συχνό είναι το φαινόμενο σε αρκετά σπίτια, ολόκληρα δωμάτια να καλύπτονται ανεπαρκώς από το ασύρματο δίκτυο. Ταυτόχρονα, ολοένα και περισσότερες συσκευές αποκτούν δυνατότητα σύνδεσης με το διαδίκτυο.

Η devolo, ως ειδική στον τομέα του powerline, παρέχει εδώ και χρόνια μια απλή και αποτελεσματική λύση. Με τους προσαρμογείς dLAN, που ενσωματώνουν και ασύρματη

λειτουργία, χρησιμοποιεί τη γραμμή του ηλεκτρικού ρεύματος σαν ένα μακρύ καλώδιο δικτύου και δημιουργεί ένα νέο ασύρματο hotspot, όπου αυτό είναι αναγκαίο. Ο νέος dLAN 550 WiFi είναι ένας ιδιαίτερα συμπαγής προσαρμογέας, με δύο κεραίες που προσφέρουν ασύρματη σύνδεση, με εύρος ζώνης έως και 300Mbps.

Συνδεδεμένος απευθείας στη γραμμή του ηλεκτρικού ρεύματος, επιτυγχάνει ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις, φτάνοντας τα 500Mbps στα 400 μέτρα απόστασης καλωδίου. Η ασύρματη μεταφορά των δεδομένων γίνεται μέσω WPA, ενώ η μεταφορά δεδομένων μέσω των γραμμών ηλεκτρικής ισχύος είναι εξασφαλισμένη με κρυπτογράφηση 128-bit AES.

WiFi σε κάθε χώρο με δυο κινήσεις!
Ολοι οι προσαρμογείς της devolo εγκαθίστανται και λειτουργούν σε λίγα μόλις λεπτά, χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις από το χρήστη. Στην περίπτωση των powerline δικτύων, τοποθετούμε απλά τον πρώτο προσαρμογέα σε μία ελεύθερη πρίζα κοντά στο router και τον συνδέουμε με αυτό. Ο δεύτερος προσαρμογέας τοποθετείται στην πρίζα του χώρου, όπου θέλουμε να έχουμε πρόσβαση στο δίκτυο. Αυτόματα και χωρίς τεχνικά δύσκολες διαδικασίες, δημιουργείται το δίκτυο. Εύκολα και γρήγορα, πραγματοποιείται και η εγκατάσταση επιπλέον προσαρμογέων (μέχρι 8). Ο dLAN 550 WiFi δημιουργεί αυτόματα ένα WiFi hotspot όπου ακριβώς το έχει ανάγκη ο χρήστης.

Τεχνολογία devolo range+
Οι υψηλοί ρυθμοί μετάδοσης δεδομένων αλλά και η σταθερότητα μετάδοσης του dLAN 550 WiFi οφείλεται και στην αποκλειστική τεχνολογία range+. Η εν λόγω τεχνολογία χρησιμοποιεί, εκτός από τη φάση και τον ουδέτερο, και τη γείωση για τη μεταφορά δεδομένων, εξασφαλίζοντας μια σημαντική βελτίωση στην επικοινωνία. Η range+ εφαρμόζει μία ειδική μέθοδο σύζευξης στη γείωση και υπερέχει έναντι των συμβατικών προσαμογέων της αγοράς, τόσο σε κάλυψη και σταθερότητα όσο και σε εύρος ζώνης.

devolo WiFi Move και Clone
Κανείς δεν θα ήθελε στο σπίτι του δύο ή περισσότερα ασύρματα δίκτυα με ξεχωριστά ID και κωδικούς πρόσβασης. Γι’ αυτό το λόγο, η devolo ανέπτυξε τη λειτουργία WiFi Clone και την τεχνολογία WiFi Move. Η WiFi Clone ως λειτουργία λαμβάνει, με ευκολία και ασφάλεια μέσω WPS όλα τα δεδομένα ασύρματης σύνδεσης από το router του χρήστη, έτσι ώστε οι τερματικές συσκευές να συνδέονται αυτόματα με το ασύρματο devolo hotspot. Οταν προστίθενται επιπλέον προσαρμογείς, προκειμένου να καλυφθούν και άλλοι χώροι μέσα σε ένα σπίτι, αναλαμβάνει δράση η τεχνολογία WiFi Move που συνδέει κάθε νέο προσαρμογέα με το υπάρχον ασύρματο δίκτυο και δημιουργεί ένα μεγαλύτερο οικιακό ασύρματο δίκτυο. Επιπλέον, δημιουργεί και όλες τις βέλτιστες ρυθμίσεις (ασφάλεια για παιδιά, χρονικούς διακόπτες ή παρόμοιες λειτουργίες στους προσαρμογείς). Ο χρήστης και οι συνδεδεμένες συσκευές βλέπουν μόνο ένα μεγάλο ασύρματο δίκτυο, διαθέσιμο σε κάθε επιθυμητό σημείο του σπιτιού.

Τιμές και διαθεσιμότητα
Ο devolo dLAN 550 WiFi διατίθεται είτε ως μεμονωμένος προσαρμογέας είτε ως Starter Kit (επιπλέον adapter dLAN 550 duo+ για σύνδεση στο router) είτε ως Network Kit (2×550 dLAN WiFi και 1xdLAN 550 duo+). Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής είναι αντίστοιχα 79,90€, 119,90€ και 179,90€, με εγγύηση
τριών ετών.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.devolo.gr, Facebook/devolo hellas και www.youtube.com/devolo

Keywords
Τυχαία Θέματα