Huawei Road show 2013 στην Ελλάδα

Aπό 20 έως 23 Μαΐου 2013, το Huawei Road show 2013 κάνει στάση στην Αθήνα, επιτρέποντας σε όλους τους Έλληνες να γνωρίσουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.


Η Huawei είναι ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων ICT (Τηλεπικοινωνιακού Εξοπλισμού) σε παγκόσμιο επίπεδο, με όραμα

τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων μέσα από την επικοινωνία. Τα προϊόντα και οι λύσεις της διατίθενται σε περισσότερες από140 χώρες και εξυπηρετούν το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού.


Αυτό το Μάιο και για 4 μέρες (20-23/05 09:00πμ – 17:00μμ), στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής του περιοδείας, το φορτηγό επίδειξης της Huawei θα είναι σταθμευμένο στο ΟΑΚΑ επιδεικνύοντας σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον το πώς η τεχνολογία αιχμής εφαρμόζεται στην πράξη. Η εξειδικευμένη ομάδα της Huawei Ελλάδος θα βρίσκεται εκεί για να ξεναγήσει τους επισκέπτες στο μέλλον των σταθερών και κινητών δικτύων και να παρουσιάσει το χαρτοφυλάκιο των λύσεων, των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Θα μοιραστούν με τους συνεργάτες/πελάτες τους κάποια από τα μεγαλύτερα έργα της Huawei ανά τον κόσμο και θα συζητήσουν μαζί τους θέματα που τους αφορούν, αναπτύσσοντας νέες ιδέες που θα τους εξασφαλίσουν υπεροχή στον κλάδο τους.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας στην Ελλάδα, κος Jeffrey Zhou Jun, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά να υποδεχόμαστε τους συνεργάτες μας σε αυτό το φορτηγό επίδειξης δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να ζήσουν την εμπειρία χρήσης των τεχνολογικών λύσεων της Huawei. Μέσα από το διάλογο λαμβάνουμε την ανταπόκρισή τους και κατανοούμε καλύτερα τις ανάγκες τους. Στόχος μας παραμένει η καλύτερη εξυπηρέτηση και επιτυχία των πελατών μας ενώ καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις μας προς αυτούς».


Keywords
Τυχαία Θέματα