HUAWEI WATCH GT 4: Τι διαφορετικό έχει από ένα… συνηθισμένο smartwatch;

Πολλές οι προτάσεις «έξυπνων» ρολογιών στα ράφια των καταστημάτων μα με το HUAWEI WATCH GT 4 ο κινεζικός κολοσσός βρήκε, για ακόμα μια φορά, τον τρόπο να ξεχωρίσει. Αν αναρωτιέστε για το πώς, θα το μάθετε στις γραμμές που ακολουθούν…

Το γεγονός πως το HUAWEI WATCH GT 4 δεν είναι απλά ακόμα ένα gadget από

αυτά που κυκλοφορούν σε αφθονία στο εμπόριο, γίνεται αντιληπτό με την πρώτη ματιά. Με στιλ που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από βιτρίνα κοσμηματοπωλείου, το νέο σχεδιαστικό καύχημα της εταιρείας απλώνει την υψηλή αισθητική του σε μια παλέτα 2 μεγεθών και 6 εναλλακτικών εκδοχών σε λουράκι ή μπρασελέ.

Ξεκινώντας από το θηλυκότατο και θελκτικότατο μέγεθος των 41 χιλιοστών στη διάμετρο του καντράν, οι τρεις διαφορετικές εκδόσεις καλύπτουν κάθε στιλ. Από το πιο διαχρονικά κομψό λευκό δερμάτινο λουράκι, μέχρι τα ιδιαίτερα Two-tone Piano Key και Milanese μπρασελέ, κάθε επιλογή είναι ξεχωριστή.

Μεγαλώνοντας τη διάμετρο του καντράν στα 46 χιλιοστά, η πιο αρρενωπή έκδοση χαρακτηρίζεται από έναν οκταγωνικό γεωμετρικό σχεδιασμό. Και σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν τρεις εναλλακτικές εκδοχές: με ατσάλινο μπρασελέ, με μαύρο ανθεκτικό rubber λουράκι και με πράσινο οικολογικό λουράκι από ανακυκλωμένα υλικά.

Κάθε HUAWEI WATCH GT 4 φέρει IP68 πιστοποίηση στεγανοποίησης απέναντι σε νερό και σκόνη, ενώ αντέχει έως και 5ATM πίεσης.

Η πολυτελής και ανθεκτική κατασκευή είναι μόνο η αρχή…

Το HUAWEI WATCH GT 4 δεν προσθέτει μόνο πόντους στην εξωτερική σας εμφάνιση, πιστοποιώντας το εκλεπτυσμένο γούστο σας και τα υψηλά αισθητικά σας στάνταρτ. Κατορθώνει να συγκεντρώσει μια πλειάδα λειτουργιών, καθώς ανάλογα με τη στιγμή μεταμορφώνεται σε προπονητή στον καρπό σας, σε κέντρο ελέγχου του ψηφιακού σας κόσμου ή σε ένα διαγνωστικό κέντρο υγείας*!

Έτοιμο να καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια περισσότερες από 100 αθλητικές δραστηριότητες που εκτείνονται από padel μέχρι… e-sports, το υπερσύγχρονο ρολόι της HUAWEI φροντίζει να γυμνάζεστε αποτελεσματικά. Τα Activity Rings σας δίνουν το κίνητρο να συνεχίσετε να βελτιώνετε την φυσική σας κατάσταση, παρέχοντας επιβραβεύσεις με τη μορφή μεταλλίων και «σκορ» που σας θέτουν αντιμέτωπους με τον καλύτερό σας εαυτό!

Επιπρόσθετα, το HUAWEI WATCH GT 4 επιτρέπει στο smartphone σας (iOS ή Android) να ξεκουραστεί δίχως να χρειάζεται να το ξεκλειδώνετε κάθε δυο λεπτά, αφού όλες οι σημαντικές ειδοποιήσεις των εφαρμογών του μπορούν να εμφανίζονται στην ευκρινέστατη AMOLED οθόνη του ρολογιού, ακόμα κι αν έχετε «παρατήσει» τη συσκευή σας 100 μέτρα μακριά! Η συνδεσιμότητα Bluetooth 5.2 σάς επιτρέπει ακόμα και να απαντήσετε στις τηλεφωνικές κλήσεις σας από τον καρπό σας, με τη βοήθεια του ενσωματωμένου μικροφώνου και ηχείου.

Σε αυτήν την εκτενέστατη λίστα ευκολιών, προσθέστε και τη δυνατότητα να κατεβάσετε αναρίθμητες προσόψεις και αρκετές εφαρμογές από το ηλεκτρονικό κατάστημα της HUAWEI για το ρολόι σας.

Υγεία πάνω από όλα!

 

Καλά τα ευχολόγια μα το HUAWEI WATCH GT 4 προβαίνει σε πράξεις όσον αφορά στην πρόληψη για την κατάσταση της υγείας μας. Η ικανότητά του να καταγράφει με αξιοθαύμαστη ακρίβεια αρκετές παραμέτρους, όπως οι καρδιακοί παλμοί, η θερμοκρασία δέρματος και το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα, χαρίζει μια συνολική εποπτεία της φυσικής μας κατάστασης, η οποία συνοδεύεται από χρήσιμες συμβουλές και… καμπανάκια αφύπνισης γύρω από τον τρόπο ζωής μας. Η αναβαθμισμένη TruSeen 5.5+ πλατφόρμα επιστρατεύει τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει μια ακριβέστερη εικόνα, ενώ τα… ανεμπόδιστα όνειρά μας επιμελείται η λειτουργία TruSleep 3.0, καθώς παρακολουθεί τον κύκλο του ύπνου μας, εντοπίζει ανωμαλίες και αναπνευστικές ιδιαιτερότητες, αξιολογεί την ποιότητά του και προτείνει δραστικά μέτρα για όσους κάνουν… ανήσυχο ύπνο!

Ιδιαίτερα χρήσιμη για το γυναικείο κοινό είναι και η  εφαρμογή «Menstrual Cycle Management 3.0», η οποία αξιοποιεί μετρήσεις όπως η θερμοκρασία του δέρματος, οι καρδιακοί παλμοί κατά τη διάρκεια του ύπνου, ο ρυθμός αναπνοής κ.α. για να προσφέρει μια αρκετά αξιόπιστη εκτίμηση των εμμηνορροϊκών περιόδων.

Παράλληλα, στην εφαρμογή Stay Fit μπορούμε να εισάγουμε τα γεύματά μας, προκειμένου να συνυπολογιστεί η καθημερινή θερμιδική πρόσληψη με τα υπόλοιπα δεδομένα που καταγράφονται, στοχεύοντας στην παροχή χρήσιμων συμβουλών για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει όσον αφορά στο βάρος μας.

Μπαταρία για να φύγετε διακοπές χωρίς φορτιστή

Τελικά η πεποίθηση που μας έχει καλλιεργήσει εδώ και χρόνια η HUAWEI δεν δείχνει να αλλάζει με τίποτα: μόνο ένα HUAWEI smartwatch μπορεί να μας απαλλάξει από το άγχος της συχνής φόρτισης! Δοκιμάσαμε την 46mm έκδοση του HUAWEI WATCH GT 4 και χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν δύο ολόκληρες εβδομάδες μέχρι να αδειάσει η μπαταρία του. Το αξιοσημείωτο, μάλιστα, ήταν πως όλο αυτό το διάστημα δεν χρειάστηκε να κάνουμε «τσιγκουνιές» στη χρήση του, ούτε να θυσιάσουμε κάποια από τις βασικές του δυνατότητες. Όταν, λοιπόν, έφτασε η στιγμή να το ακουμπήσουμε πάνω στη μαγνητική κυκλική βάση φόρτισης, δεν πέρασε πάνω από μιάμιση ώρα μέχρι ο δείκτης της μπαταρίας να επανέλθει στο 100%. Αν η σκοτούρα της σχεδόν καθημερινής φόρτισης του ρολογιού σας είναι μια ακόμα έγνοια που δεν θα θέλατε να φορτώσετε στο μυαλό σας, τότε το HUAWEI WATCH GT 4 έχει κατασκευαστεί για εσάς!

Το HUAWEI WATCH GT 4 είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

*Αυτή η δυνατότητα δεν αποτελεί ιατρική διάγνωση. Τα αποτελέσματα είναι μόνο για προσωπική αναφορά και δεν προορίζονται για σκοπούς διάγνωσης, πρόληψης, παρακολούθησης, πρόβλεψης, πρόγνωσης, θεραπείας ή εξάλειψης της νόσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα