HP ProLiant MicroServer για μικρές επιχειρήσεις

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του πρώτου server ειδικά σχεδιασμένου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις η HP παρουσιάζει τον HP ProLiant Microserver N40L.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του πρώτου server ειδικά σχεδιασμένου για να επιτρέπει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν με εξαιρετικά χαμηλό κόστος, η HP ανανεώνει την HP ProLiant Microserver σειρά της με προσθήκη του HP ProLiant Microserver

N40L.


Διατηρώντας εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, το νέο μοντέλο της HP προσφέρει ακόμα υψηλότερη απόδοση με την χρήση ισχυρότερου επεξεργαστή, υλοποιώντας με ασφάλεια εργασίες file sharing, security και back-up.


Με μέγεθος μικρότερο από το μισό ενός entry level server και έως και 50% χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, αποτελεί ιδανική λύση για επιχειρήσεις που επιθυμούν τα πλεονεκτήματα της ασφάλειας και της αξιοπιστίας που προσφέρει ένας server, αλλά έχουν ειδικές απαιτήσεις χώρου και κόστους.


Ο MicroServer της HP ενοποιεί και απλοποιεί τον τρόπο που οι χρήστες μιας επιχείρησης αποκτούν πρόσβαση και διαμοιράζονται κρίσιμα αρχεία και πληροφορίες από το γραφείο ή και εν κινήσει, προσφέροντας όμως παράλληλα και αυξημένα επίπεδα ασφαλείας και προστασίας των δεδομένων τους.


Γνωρίζοντας λοιπόν ότι οι μικρές επιχειρήσεις βασίζονται σε παραδοσιακές λύσεις διαμοιρασμού αρχείων που δεν τις βοηθούν στις καθημερινές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις, η HP προσφέρει μια λύση που τις επιτρέπει να αυξήσουν άμεσα την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά.


Τα βασικά πλεονεκτήματα του HP MicroServer περιλαμβάνουν:
• Ταχύτερη πρόσβαση σε κοινόχρηστα αρχεία και εφαρμογές
• Αύξηση απόδοσης συστήματος και ευέλικτες δυνατότητες επέκτασης και backup επιλογών
• Βελτιωμένα επίπεδα ασφαλείας και ελέγχου κρίσιμων επιχειρηματικών αρχείων και πληροφοριών
• Σημαντική μείωση κόστους λόγω της δυνατότητας κεντρικής διαχείρισης hardware εξοπλισμού όπως συσκευές fax και printers
• Χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος εν σύγκριση με τους περισσότερους entry level servers
• Compact σχεδιασμός και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου που ανταποκρίνονται στα σύγχρονα απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα


Για περισσότερες πληροφορίες, τιμές και διαθεσιμότητα μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων της Digimark, επίσημο συνεργάτη της HP, στο τηλέφωνο 210 25 18 666 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.digimark.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα