H On Telecoms στα Ποσειδώνια 2012

H Οn Telecoms συμμετέχει στην έκθεση «Ποσειδώνια 2012» όπου παρουσιάζει εξειδικευμένες λύσεις επικοινωνίας για τη Ναυτιλία.


Η On Telecoms είναι ο μόνος τηλεπικοινωνιακός πάροχος ευρυζωνικών υπηρεσιών που συμμετέχει στην έκθεση παγκόσμιας εμβέλειας “Posidonia 2012”, η οποία διεξάγεται στο Metropolitan Expo Centre από τις 4 έως και τις 8 Ιουνίου. Εκεί, σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, παρουσιάζει το πρώτο συνδυαστικό πακέτο τηλεφωνίας και Internet, προσαρμοσμένο στις ανάγκες εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ναυτιλίας, καθώς και το ολοκληρωμένο φάσμα των υπηρεσιών και προγραμμάτων που προσφέρει σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η On Telecoms, βασιζόμενη στην τεχνογνωσία και στο ιδιόκτητο μητροπολιτικό δίκτυο Οπτικής Ίνας, προσφέρει με επιτυχία ειδικά σχεδιασμένες, ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις – οργανισμούς και κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιρικών πελατών από τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς κλάδους (τράπεζες, τεχνολογία, ΜΜΕ, καταναλωτικά προϊόντα, αλυσίδες super market κ.λπ.).


Με στόχο την κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών αναγκών στον πιο νευραλγικό κλάδο της Ελληνικής οικονομίας, η On Telecoms σχεδίασε και ήδη προσφέρει την ιδανική πρόταση για τις εταιρείες στο χώρο της Ναυτιλίας που ενδιαφέρονται για οικονομική και ποιοτική τηλεφωνία προς διεθνείς προορισμούς και δορυφορικά δίκτυα (Inmarsat, Iridium, Thuraya, EMSAT, GlobalStar), μόνιμη Broadband σύνδεση καθώς και αξιόπιστο-εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με προσωπικούς συμβούλους τεχνικών θεμάτων.


Keywords
Τυχαία Θέματα