H Nikon ανακοινώνει τους ‘#ZCREATORS’

Η Nikon ανακοινώνει την έναρξη της παγκόσμιας κοινότητας #Zcreators, η οποία αποτελείται από καλλιτέχνες με όραμα που εξερευνούν νέους ορίζοντες με το φωτογραφικό σύστημα mirrorless της σειράς Z της Nikon.

Μερικοί από τους πρώτους φωτογράφους που έγιναν #Zcreators στην Ευρώπη είναι: η Lina Kayser, μια Νορβηγίδα φωτογράφος που εξειδικεύεται στην απεικόνιση της άγριας ζωής, ο  Callicles, ένας Γάλλος φωτογράφος που εστιάζει στα ταξίδια και την αρχιτεκτονική

και ο Alex Barcella, ένας Ιταλός φωτογράφος που φωτογραφίζει εντυπωσιακά τοπία σε όλον τον κόσμο.

Η κοινότητα #Zcreators είναι ανοιχτή για όλους τους καλλιτέχνες με όραμα ανεξάρτητα από το επίπεδο της εμπειρίας τους, οι οποίοι χρησιμοποιούν το φωτογραφικό σύστημα mirrorless της σειράς Z της Nikon. Με το hashtag #Zcreators, οι φωτογράφοι και οι δημιουργοί video ενθαρρύνονται να μοιράζονται περιεχόμενο, συμβουλές και ιδέες, να εμπνέουν ο ένας τον άλλον ώστε να αφηγούνται ιστορίες με εντελώς νέους τρόπους.

Πίσω από την κοινότητα υπάρχουν οι τεχνικές δυνατότητες των φωτογραφικών μηχανών Nikon Z 7, Z 6, Z 50 και των φακών NIKKOR Z ώστε να υποστηρίζεται η αφήγηση ιστοριών με καινοτόμο τρόπο μέσω εκπληκτικών φωτογραφιών και video.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους #Zcreators, επισκεφτείτε τη σελίδα https://www.nikon.gr/el_GR/learn_explore/zcreators.page.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το φωτογραφικό σύστημα mirrorless της σειράς Z της Nikon, επισκεφτείτε τη σελίδα

https://www.nikon.gr/el_GR/products/category_pages/digital_cameras/mirrorless/overview.page.

Ακολουθήστε και χρησιμοποιήστε το #Zcreators για να ενημερώνεστε και να συμμετέχετε στην ολοένα αυξανόμενη κοινότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία: www.nikon.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα