H LG Optimus L-Series φωτογραφίζεται

Το περιοδικό Vanity Fair του Ηνωμένου Βασιλείου συνεργάζεται με την LG για να προβάλλει τη νέα φιλοσοφία στο σχεδιασμό των κινητών τηλεφώνων


Η LG Electronics ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία με το περιοδικό Vanity Fair

του Ηνωμένου Βασιλείου και με τον Άγγλο φωτογράφο μόδας και διασημοτήτων, Ralph John Perou, για την προβολή της L-Style, της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας της εταιρείας, στους γνώστες του στυλ που το συνδυάζουν με τη νέα τεχνολογία.


Ο Perou, είναι γνωστός για τις φωτογραφήσεις του στο χώρο της μουσικής και της μόδας, και έχει συνεργαστεί με γνωστές προσωπικότητες, όπως με την Katy Perry, τον Justin Timberlake και την Helen Mirren. Ήταν, επίσης, υπεύθυνος για την επιμέλεια της φωτογράφησης με θέμα «το στυλ συναντά την τεχνολογία», που θα δημοσιευτεί στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού. Η σειρά των ασπρόμαυρων φωτογραφιών προβάλλει μοντέλα σε διάφορες πόζες με τα smartphones της νέας σειράς της LG, Optimus L, παρουσιάζοντας τα πέντε στοιχεία της L-Style: Το μοντέρνο στυλ σε σχήμα τετραγώνου, την αρμονική αντίθεση στο σχεδιασμό, την τεχνολογία Floating Mass, την ενιαία επιφάνεια και το φινετσάτο λεπτό σχήμα.


Το concept της φωτογράφισης ήταν αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας της LG, του Vanity Fair και του Perou. Η LG και το Vanity Fair, αναζήτησαν τρόπους ξεχωριστά για το πώς η τεχνολογία και η μόδα μπορούν να παρουσιαστούν μέσα από μία φωτογράφηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ο Perou τα «πάντρεψε» μοναδικά με το πάθος και τη δημιουργικότητά του.


Τα μοντέλα από τη φωτογράφιση προέρχονται από διαφορετικούς χώρους, από χορευτές μέχρι μακιγιέρ και επιστήμονες, και έχουν όλοι επιλεγεί για ένα μοναδικό λόγο, για την απαράμιλλη αίσθηση του στυλ τους, από την οποία χαρακτηρίζεται και το κοινό για το οποίο η σειρά Optimus L-Style έχει δημιουργηθεί.


«Ο κόσμος σκέφτεται ότι οι φωτογράφοι ενδιαφέρονται μόνο για την εμφάνιση των πραγμάτων, αλλά προσωπικά θέλω όλο το σύνολο να είναι εντυπωσιακό», δήλωσε ο Perou. «Για το λόγο αυτό, ήταν συναρπαστικό που συμμετείχα στη συνεργασία της LG και του Vanity Fair, μια ουσιαστική συνεργασία, η οποία είναι γεμάτη στυλ! Σκόπιμα επιλέξαμε ανθρώπους έξυπνους, όμορφους και γεμάτους ενέργεια για τη φωτογράφηση, προκειμένου να αντικατοπτρίσουμε τα εντυπωσιακά και σχεδιαστικά άψογα, υψηλής τεχνολογίας, κινητά τηλέφωνα».


«Η LG είναι ενθουσιασμένη για τη συνεργασία με το βρετανικό περιοδικό Vanity Fair και τον Perou για αυτή την καμπάνια», δήλωσε ο κ. Brian Na, Executive Vice President και Head of Global Sales & Marketing της LG Mobile Communications Company. «Ο κύριος στόχος μας είναι να κάνουμε γνωστή την ουσία της σειράς L-Style στους ειδικούς του στυλ, και δε θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερους συνεργάτες για το σκοπό αυτό».


Η σειρά Optimus L της LG είναι σχεδια

Keywords
Τυχαία Θέματα