H LG knock*άρει στο ΟΑΚΑ

Η ομάδα “FUN PATROL” της ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάζει με τον πιο μοναδικό τρόπο τη νέα λειτουργία των LG smartphones.


Η LG Electronics (LG) μεταφέρει την πρωτοποριακή λειτουργία Knock

Code στο παρκέ του ΟΑΚΑ, knock*άροντας στους αγώνες μπάσκετ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την LG, o μοναδικός τρόπος ενεργοποίησης της οθόνης των LG smartphones με προσωπικό κωδικό μετατράπηκε σε ένα πρωτότυπο χορευτικό από την ομάδα “FUN PATROL” επιφυλλάσσοντας μια ευχάριστη έκπληξη για τους φιλάθλους.


Τη Δευτέρα 21 και την Τετάρτη 23 Απριλίου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την CSKA σε δύο πολύ σημαντικούς αγώνες στα playoffs της Euroleague. Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος η χορευτική ομάδα “FUN PATROL” της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στο παρκέ του αγωνιστικού χώρου και παρουσίασε το νέο τρόπο ενεργοποίησης των κινητών LG με τον πιο διασκεδαστικό και ενθουσιώδη τρόπο. Οι 8 κοπέλες της ομάδας, που φορούσαν στολές ειδικά διαμορφωμένες για την ενέργεια της LG, ενώ την ίδια στιγμή η γιγαντοοθόνη του αγωνιστικού χώρου πρόβαλλε σχετικό υλικό, ενημερώνοντας τους φιλάθλους για τη νέα πιο ασφαλή και πρωτοποριακή λειτουργία ενεργοποίησης και απενεργοποίησης των LG smartphones.


Το knock*άρισμα της LG με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίστηκε και στον χθεσινό αγώνα στο ΟΑΚΑ, όπου η ΚΑΕ αγωνίστηκε απέναντι στην ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου, ενώ η LG θα συνεχίσει τη συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και την ομάδα “FUN PATROL”, knockάροντας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής.


Keywords
Τυχαία Θέματα