H Intralot στον Μαραθώνιο

Η Intralot συμμετείχε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας που αναδεικνύει οικουμενικές αξίες.


Οι δρομείς της INTRALOT αγωνίστηκαν στις διαδρομές των 5, 10 και 42 χιλιομέτρων με σκοπό να στηρίξουν την Μη-Κυβερνητική Οργάνωση “Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.)” και να αναδείξουν το

κοινωνικό της έργο. Περισσότεροι από 100 δρομείς με τα χρώματα της INTRALOT έγιναν φορείς του κοινωνικού μηνύματος για την προστασία του αυτισμού με στόχο να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη και να δώσουν την ευκαιρία στα άτομα με αυτισμό να ενταχθούν στα κοινωνικές συλλογικές δράσεις. Η υποστήριξη της Ε.Ε.Π.Α.Α. στον φετινό Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών εντάσσεται στις δράσεις του προγράμματος ΕΚΕ που έχει αναπτύξει η Εταιρεία, “INTRALOT – We Care a Lot”.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος συμμετείχε για 8η συνεχή χρονιά στην κλασική διαδρομή των 42χμ. και κατά τον τερματισμό του δήλωσε: “Ο Μαραθώνιος αποκαλύπτει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που συναντούμε, να ξεπεράσουμε τα όρια μας και να γίνουμε συμμέτοχοι των πανανθρώπινων αξιών του αθλητισμού. Σήμερα συμμετείχαμε όλοι σε μία μεγάλη γιορτή. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους δρομείς της INTRALOT για τη συμμετοχή τους στον φετινό Μαραθώνιο και την υποστήριξη τους στο αξιέπαινο έργο της Ε.Ε.Π.Α.Α.”.


Keywords
Τυχαία Θέματα