H Intralot στον Μαραθώνιο

Η INTRALOT συμμετείχε στον 32ο Μαραθώνιο Αθηνών, το παγκόσμιο αθλητικό γεγονός με την απαράμιλλη κοινωνική και ιστορική αξία.


Η φετινή διοργάνωση συγκέντρωσε ρεκόρ συμμετοχών με περισσότερους από 35.000 δρομείς και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα των δρομέων της INTRALOT «INTRALOT Runners» έτρεξε τις διαδρομές των 5, 10 και 42 χιλιομέτρων του φετινού Μαραθωνίου, με σκοπό να στηρίξει τη δράση

της Μη-Κυβερνητικής Οργάνωσης “Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.)”. Περισσότεροι από 270 δρομείς φόρεσαν τη χαρακτηριστική πορτοκαλί φανέλα της INTRALOT, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για το θέμα του αυτισμού και να δώσουν την ευκαιρία στα άτομα με αυτισμό να ενταχθούν ομαλά στο κοινωνικό σύνολο.


Επιπλέον, μέσω ενός εσωτερικού διαγωνισμού που διοργανώθηκε με την αφορμή του Μαραθωνίου, οι εργαζόμενοι της INTRALOT πραγματοποίησαν προσωπικές δωρεές για την στήριξη της Μη-Κυβερνητικής Οργάνωσης “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Οι εργαζόμενοι της INTRALOT είχαν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στους συναδέλφους τους που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο και όλα τα στοιχήματα συγκεντρώθηκαν για να υποστηρίξουν το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού, που είναι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, και η διασφάλιση της απαραίτητης σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ισορροπίας τους.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ο οποίος συμμετείχε για 9η συνεχή χρονιά στην κλασική διαδρομή των 42χμ. δήλωσε στον τερματισμό του: «Είμαστε πολύ ευτυχείς που συμμετέχουμε σε αυτήν την μεγάλη γιορτή. Οι δρομείς της INTRALOT ξεπέρασαν τον εαυτό τους και αποκάλυψαν τη δύναμη του ανθρώπινου νου και την επιβολή στο ανθρώπινο σώμα. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους και τη θέλησή τους να στηρίξουν δύο αξιέπαινους σκοπούς, το έργο της E.E.Π.A.A. και του Χαμόγελου του Παιδιού”.


Η υποστήριξη της E.E.Π.A.A. και του Χαμόγελου του Παιδιού στο φετινό Μαραθώνιο Αθηνών εντάσσεται στις δράσεις του προγράμματος ΕΚΕ που έχει αναπτύξει η εταιρεία, “INTRALOT – We Care a Lot”.


Keywords
Τυχαία Θέματα