H HP λανσάρει Thin-Clients

Η HP παρουσιάζει τους t610 και HP t510 Flexible Thin Clients με κορυφαία χαρακτηριστικά απόδοσης και ασφάλειας.


Οι thin clients της HP είναι ιδανικοί για κάθε εργασιακό περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση σε remote εφαρμογές και εικονικές επιφάνειες εργασίας. Επιπλέον, μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε κοινές εφαρμογές και δεδομένα αποθηκευμένα σε servers, μειώνοντας έτσι σημαντικά τα λειτουργικά κόστη και αυξάνοντας την ασφάλεια των δεδομένων.


Οι t610 και t510 περιλαμβάνονται στηn Flexible Series

της HP και προσφέρουν πολλά περισσότερα από ότι πολλοί βασικοί τερματικοί thin clients. Μπορούν να υποστηρίξουν πολλαπλές οθόνες και συνδέσεις από απόσταση ενώ προσφέρουν βελτιωμένη αναπαραγωγή πολυμέσων και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις συνδεσιμότητας.


Νέα ενσωματωμένη ασφάλεια
Ο t610 της HP είναι ο πρώτος thin client του κλάδου που διαθέτει BIOS (Basic Input/Output System) σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας του NIST (National Institute of Standards and Technology). Πιο συγκεκριμένα, παρέχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε ευαίσθητα υπολογιστικά περιβάλλοντα και ένα δεύτερο στρώμα ασφαλείας των δεδομένων στις επιχειρήσεις.


Είναι επίσης, ο πρώτος thin client που διαθέτει μονάδα Trusted Platform Module, ένα ενσωματωμένο τσιπ με κρυπτογραφικές δυνατότητες ασφαλείας που επιτρέπει μόνον εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε δίκτυα σύμφωνα με τα προαπαιτούμενα πιστοποίησης του Trusted Computing Group.


Νέος, ισχυρός διπύρηνος επεξεργαστής
Ο t610 της HP διαθέτει διπύρηνο AMD G-series Fusion επεξεργαστή, τον γρηγορότερο διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.65Ghz στην κατηγορία του. Διαθέτει επίσης AMD γραφικά υψηλής ευκρίνειας καθώς επίσης παθητικό σύστημα ψύξης που μειώνει σημαντικά το θόρυβο και εξαλείφει την ανάγκη για εργασίες αντικατάστασης στο πίσω μέρος των συσκευών.


Ο επεξεργαστής fusion APU της AMD συνδυάζει έναν επεξεργαστή χαμηλής ισχύος και έναν ξεχωριστό επεξεργαστή σε μια ολοκληρωμένη μονάδα που παρέχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής multimedia περιεχόμενου με υψηλή απόδοση και αποτελεσματική κατανάλωση ισχύος. Υποστηρίζει επίσης DirectX11για τρισδιάστατα γραφικά και ενισχυμένη απόδοση γραφικών, ενώ με την τεχνολογία AMD Turbo Core, ο t610 της HP έχει ενισχυμένη απόδοση, χωρίς να καταναλώνει επιπλέον ενέργεια.


Για ενισχυμένη αξιοπιστία σε μια ευρεία γκάμα λειτουργικών περιβαλλόντων, ο t610 διαθέτει το Active Thermal Management της HP που εμποδίζει τη διακοπή της λειτουργίας της συσκευής εξαιτίας υπερθέρμανσης ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.


Ο t610 της HP διατίθεται με δύο επιλογές πλαισίου – τη Standard και την PLUS, που προσφέρει επιπλέον θύρες, δυνατότητα quad-head γραφικών και επιλογές συνδεσιμότητας που υποστηρίζουν κάρτες δικτύου οπτικών ινών και ασύρματη υποστή

Keywords
Τυχαία Θέματα