H GLOBO συνεργάζεται με την ASBIS

Ο Όμιλος GLOBO ανακοινώνει συμφωνία συνεργασίας με την ASBISC Enterprises PLC.


H κορυφαία εταιρεία διανομής προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας στις αναδυόμενες αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής συνεργάζεται με την Globo για τη διανομή των προϊόντων GO!Enterprise Server

σε καίριες αγορές.


Η συμφωνία συνεργασίας συνιστά μια σημαντική εξέλιξη στην εμπορική διάθεση του GO!Enterprise Server, καθώς η ASBIS είναι αναγνωρισμένη για το μεγάλο γεωγραφικό εύρος των δραστηριοτήτων της και την “one-stop-shop” προσέγγιση διανομής σε 86 χώρες.


Βασική προτεραιότητα της συνεργασίας είναι η παροχή λύσεων enterprise mobility GO!Enterprise Office και GO!Enterprise Mobilizer, που βασίζονται στην τεχνολογία και την πλατφόρμα του GO!Enterprise Server,σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται η ASBIS.
Από την εν λόγω συμφωνία επίσης απορρέει μια σειρά από στρατηγικές πρωτοβουλίες και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες όπως:
• Δυνατότητα κάλυψης εσωτερικών αναγκών για secure wireless mail και mobile access σε Files και ERP/CRM συστήματα της ASBIS, με την υλοποίηση και την εγκατάσταση του GO!Enterprise Server σε διάφορες χώρες δραστηριοποίησης της ASBIS.
• Εσωτερική ανάπτυξη Business Apps από τους developers της ASBIS και εμπορική τους αξιοποίηση, κάνοντας χρήση του GO!Development Studio.
• Ενσωμάτωση της τεχνολογίας του GO!Enterprise Server και του αντίστοιχου GO!Enterprise Client προσθέτοντας στα Prestigio Android tablets και smartphones χαρακτηριστικά που τα καθιστούν πλέον κατάλληλα για χρήση σε business environment.


H ASBIS διανέμει software και hardware όλων των γνωστών vendors μέσω on line B2B platform και συνεργατών (ISVs, VARs, system και software integrators). Διανέμει προϊόντα σε περισσότερους από 26.000 μεταπωλητές και καλύπτει τις ανάγκες μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.


Επίσης, λειτουργεί τρία μεγάλα κέντρα διανομής στην Τσεχία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Κίνα και διαχειρίζεται ένα δίκτυο από 47 εγχώρια σημεία αποθήκευσης σε 29 χώρες. Το εν λόγω δίκτυο προμηθεύει προϊόντα τόσο για τις δραστηριότητες της ASBIS, όσο και απευθείας στους πελάτες της, σε 86 χώρες.


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBO κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία της GLOBO με την ASBIS αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην υλοποίηση της αναπτυξιακής μας στρατηγικής για την εδραίωση του GO!Enterprise Server διεθνώς. Επίσης , ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας που κατέχει η κάθε εταιρία θα επιτρέψει τη δημιουργία και εμπορική διάθεση business apps τα οποία θα πωλούνται μέσα από το GO!Enterprise Marketplace. Πιστεύουμε ότι πέρα από την εξάπλωση της διεθνούς δραστηριότητας της GLOBO, η συνεργασία με την ASBIS θα επιταχύνει την κερδοφόρα ανάπτυξη της πελατειακής βάσης μας σε σημαντικές αγορές».


Keywords
Τυχαία Θέματα