H Epson στη «Συσκευασία 14″

Η Epson, παγκόσμιος πρεσβευτής της καινοτομίας έδωσε το «παρών» στη έκθεση «Συσκευασία 2014», με λύσεις ιδανικές για επιχειρήσεις.


Η Epson, πιστή στο αναπτυξιακό της όραμα, με έμφαση στην καινοτομία και την παροχή λύσεων για επιχειρήσεις και όχι μόνο, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την 14η Διεθνή Έκθεση Συσκευασία και 9η Διεθνή Έκθεση Plastica, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σημαντικότερες διοργανώσεις σχετικά με την

συσκευασία στη Ελλάδα και διεξήχθη στις 7-10 Νοεμβρίου 2014 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο, MEC Παιανίας, με προσέλευση 13.000 επισκεπτών περίπου.


Το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στην έκθεση είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά και να δει σε συνθήκες πραγματικής λειτουργίας τα πιο πρόσφατα μηχανήματα της Epson που διευκολύνουν την αγορά της συσκευασίας. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν οι ιδανικοί για επιχειρήσεις, έγχρωμοι εκτυπωτές ετικετών ColorWorks C3500 και ColorWorks C831, καθώς και ο εκτυπωτής ψηφιακού δοκιμίου Stylus Pro 4900.


Ο ColorWorks C3500 ενδείκνυται για την έγχρωμη εκτύπωση ετικετών, εισιτηρίων ή σημάνσεων, καθώς δίνει την επιλογή της κατ’απαίτησης εκτύπωσης σε ευρεία γκάμα διαστάσεων και ποιοτήτων , προσφέροντας ταυτόχρονα υψηλή ταχύτητα παραγωγής, έως 103 χιλ./δευτερόλεπτο, εξυπηρετώντας ιδανικά την ανάγκη μικρής και μεσαίας παραγωγής ετικετών οικονομικά και ποιοτικά.


Ο ColorWorks C831 της Epson είναι ένας έγχρωμος εκτυπωτής μεγάλου φορμά ετικετών inkjet Micro Piezo βιομηχανικής χρήσης. Διαθέτει στιβαρή κατασκευή και έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης ανθεκτικών ετικετών χημικών προϊόντων με bardcode, ευκρινές κείμενο, καθαρές φωτογραφίες, σε ποικιλία μέσων, ενώ έχει σχεδιαστεί για υψηλή απόδοση σε μεγάλους όγκους.


Ο συμπαγής εκτυπωτής δοκιμίων μεγέθους 17 ιντσών, Stylus Pro 4900 Spectroproofer διευκολύνει την πιστή απόδοση χρωμάτων για συσκευασίες, σχεδιασμό, εμπορικές φωτογραφίες και αναπαραγωγή έργων τέχνης, με εξαιρετική ομοιομορφία και αντιστοίχιση χρωμάτων ακριβείας.


Keywords
Τυχαία Θέματα