Forthnet-Nova στο Sheraton Rhodes Resort

Η Forthnet ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Sheraton Rhodes Resort, το ιστορικό ξενοδοχείο της Ρόδου που ανακαινίστηκε πρόσφατα.


Το Sheraton Rhodes Resort, με 401 δωμάτια, προσφέρει εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται πλέον και αυτή της ιδιωτικής θέασης της Nova, της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα.


Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει μέσα από ένα πλήρες μπουκέτο καναλιών. Έτσι, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρουν τα κανάλια Novasports, όπως αγώνες Super League, UEFA Champions League & UEFA Europa League, Euroleague, Basket League, Volley League, καθώς και μια πληθώρα σπορ, όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο και γκολφ.


Παράλληλα, μέσα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα, οι ένοικοι του Sheraton Rhodes Resort, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται έγκυρα και αξιόπιστα για όλες τις διεθνείς εξελίξεις. Τέλος, το νέο κανάλι Novalifε, έρχεται να συμπληρώσει το πλούσιο «μενού» που διατίθεται πλέον στους επισκέπτες του ξενοδοχείου, με σειρές, ταινίες και ψυχαγωγικές εκπομπές.


Εκτός από τις υπηρεσίες ιδιωτικής θέασης της Nova, η Forthnet παρέχει στο ξενοδοχείο και υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και internet, μέσω οπτικής ίνας, ενώ ταυτόχρονα παρέχεται SLA υψηλής διαθεσιμότητας υπηρεσιών δικτύου. Επιπλέον, η Forthnet παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπικοινωνιών datacenter και cloud, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης μέσω των διαφορετικών επαγγελματικών υπηρεσιών που διαθέτει.


Η Forthnet συνεχίζει την επέκταση των συνεργασιών της με μεγάλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας καθημερινά την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών της, αλλά και την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει ο τουριστικός κλάδος στην εταιρεία.


Keywords
Τυχαία Θέματα