F1 2019: Απολαυστικά ρεαλιστικό

Αγαπάτε τη Formula 1 και θέλετε να ζήσετε την εμπειρία του πιο απαιτητικού πρωταθλήματος στον πλανήτη μέσα από το κόκπιτ ενός μονοθέσιου; Ο καλύτερος τρόπος όλων των εποχών βρίσκεται ήδη στα ράφια των καταστημάτων! 

Το καλοκαίρι οι ποδοσφαιριστές φεύγουν για προετοιμασία, οι μπασκετμπολίστες σαλπάρουν για τη Μύκονο και οι πιλότοι της Formula 1

απλά σκύβουν καρτερικά το κεφάλι και πλημμυρίζουν με θέαμα τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Το επίσημο videogame του 2019 Formula One World Championship, έρχεται να ταράξει τα… λιμνάζοντα νερά του gaming εν μέσω θέρους, προσφέροντας μια εξαιρετική διέξοδο σε όσους gamers αναρωτιούνται τι καινούριο να παίξουν αυτήν την εξαιρετικά λιτή –ως προς τις κυκλοφορίες– περίοδο. 

Το F1 2019 είναι δημιούργημα της Codemasters, η οποία κατόρθωσε έπειτα από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς να μεταφέρει πιο πιστά από ποτέ τον μαγικό κόσμο της Formula One στον εν λόγω τίτλο. 10 ομάδες, 20 οδηγοί και 21 σιρκουί βρίσκονται στη διάθεσή σας για να ζήσετε σε πρώτο πλάνο το φετινό πρωτάθλημα. Τόσο τα μονοθέσια όσο και οι διάσημοι πιλότοι τους έχουν ψηφιοποιηθεί με… θρησκευτική ευλάβεια και εμμονή στη λεπτομέρεια και τον ρεαλισμό. Με τρόπο ανάλογο έχει δομηθεί και το gameplay, το οποίο ωστόσο μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να είναι ελκυστικό για τους έμπειρους και μη αποτρεπτικό για τους αρχάριους. Αν διστάζετε να ξεκινήσετε από τα βαθιά, εκκινήστε την καριέρα σας από την F2 του 2018, πριν μεταβείτε στο F1 Championship του 2019.

Προκλήσεις που ανανεώνονται κάθε βδομάδα και online πρωταθλήματα κρατούν διαρκώς ζωντανό το ενδιαφέρον, ενώ η ειδική περιοχή F1 Esport θα σας θέσει αντιμέτωπους με την ελίτ των παικτών. Σε σχέση με το παρελθόν, τη μεγαλύτερη διαφορά κάνει ο φωτισμός κατά τη διάρκεια των νυχτερινών αγώνων, ο οποίος έχει γίνει σαφώς πιο αληθοφανής και πολυεπίπεδος. Αρκετή δουλειά έχει γίνει και στις cutscenes πριν και μετά από κάθε αγώνα πρωταθλήματος, καλλιεργώντας μια πειστική ατμόσφαιρα τηλεοπτικής αναμετάδοσης, όπως ακριβώς γίνεται και στα αντίστοιχα παιχνίδια ποδοσφαίρου και μπάσκετ. 

Μονοθέσια από προηγούμενες σεζόν με έμφαση στις ιστορικές διαδρομές των θρυλικών Alain Prost και Ayrton Senna είναι διαθέσιμα στην «Legends Edition», όπου σας περιμένει η Ferrari F1-90 και η McLaren MP4/5B του 1990 καθώς και η Ferrari F10 και η McLaren MP4-25 του 2010. 

ΣΥΣΤΗΜΑ: PS4, Xbox One, PC•ΔΙΑΘΕΣΗ: Enarxis Dynamic Media

Keywords
Τυχαία Θέματα