Sustainability-Corporate Responsibility Report

Η Ericsson δημοσιεύει το 20ο Sustainability-Corporate Responsibility Report που καταγράφει τα αποτελέσματα για το 2012 και τον ορίζοντα για τα επόμενα χρόνια.


Μερικά από τα σημαντικά σημεία του report είναι τα εξής:
Επικοινωνία για όλους
Τα προγράμματα Technology for Good της Ericsson σημειώνουν σημαντικά αποτελέσματα. Η Ericsson πιστεύει στη δικτύωση ως όχημα για

την οικονομική ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε όλον τον κόσμο.Για κάθε 10% αύξηση στη διείσδυση της ευρυζωνικότητας, το ΑΕΠ αυξάνεται κατά μία ποσοστιαία μονάδα.


Μειώνοντας την περιβαλλοντική μας επίδραση
Το 2012, η Ericsson αντιμετώπισε τις ανάγκες για κάλυψη mobile broadband και την αύξηση της ζήτησης, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της λύσεις χαμηλές σε κατανάλωση ενέργειας, όπως είναι η λύση «Ψ». Η κάλυψη Ψ 3G της Ericsson μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 40%. Η λύση της Antenna-Integrated Radio (AIR) επίσης μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 40%. Σύμφωνα με το Ericsson Mobility Report υπολογίζεται ότι μέχρι το 2017, το 85% του παγκόσμιου πληθυσμού θα έχει κάλυψη 3G.


Μια οικονομία χαμηλή σε εκπομπές άνθρακα
- Η Ericsson κατάφερε να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κατά 40% μέσα σε 4 χρόνια – ένα χρόνο πριν από τον αρχικό στόχο.


Δουλεύοντας υπεύθυνα
- Η Ericsson ενίσχυσε τη δέσμευσή της σε πρακτικές υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, δίνοντας έμφαση στα ανθρώπινα δικαιώματα και την καταπολέμηση της διαφθοράς.


Ο Κώδικας Επιχειρηματικής Ηθικής ανανεώθηκε το 2012 για να ενσωματώσει τις νέες κατευθυντήριες αρχές για τις Επιχειρήσεις και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών


Δείτε περισσότερα: www.ericsson.com/sustainability


Keywords
Τυχαία Θέματα