Devolo WiFi Move Technology

Βέλτιστο ασύρματο δίκτυο σε κάθε χώρο με την WiFi Move Technology, την τεχνολογία που χρησιμοποιεί η devolo, τώρα και για το dLAN 500 AV Wireless+ σε κάθε χώρο.


Η αρχή λειτουργίας της είναι απλή, αφού τα σημεία πρόσβασης WLAN, εγκαθίστανται στο χώρο όπου γίνεται η μεγαλύτερη χρήση Internet μέσα σε ένα σπίτι και στη στιγμή όλες οι συσκευές, μεταξύ των οποίων τα Smartphones, Tablets

και Notebooks, έχουν βέλτιστη λήψη σήματος. Τώρα με το δωρεάν Firmware-Update εξοπλίζεται πλέον και το dLAN 500 AV Wireless+ με την τεχνολογία του μέλλοντος σε θέματα Powerline-WLAN.


Η επανάσταση του WLAN από την πρίζα, δίνει καλύτερη λήψη σε όλο το σπίτι
Η WiFi Move Technology αποτελεί την τέλεια ασύρματη λήψη σε πολλαπλά σημεία ασύρματης πρόσβασης μέσα σε ένα σπίτι, τα οποία μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε δωμάτιο, ιδιαίτερα εκεί όπου γίνεται πολύ χρήση του Internet. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται άριστη ποιότητα ασύρματης λήψης τόσο σε ένα καθιστικό, όσο και σε ένα χώρο γραφείου μέσα στο ίδιο σπίτι. Οι φορητές συσκευές μπορούν μέσω της WiFi Move Technology να ανιχνεύσουν αυτόματα το ασύρματο σημείο πρόσβασης με την ισχυρότερη δύναμη πομπού. Έτσι, για παράδειγμα μπορεί ένα tablet να συνδέεται στο σαλόνι, άμεσα μέσα από τον προσαρμογέα WiFi-Move, ενώ όταν μετακινείται και βρίσκεται στο χώρο του γραφείου να αλλάζει αυτόματα στο σημείο πρόσβασης που είναι εγκατεστημένο εκεί.


Νέα μέλη στην οικογένεια WiFi Move: dLAN 500 WiFi και dLAN 500 Wireless+
Το dLAN 500 AV Wireless + αποτελεί πλέον το ιδανικό συμπλήρωμα για το dLAN 500 WiFi. Το dLAN 500 WiFi διακρίνεται για τις συμπαγείς διαστάσεις του, ενώ η έκδοση Wireless+, διαθέτει ενσωματωμένη πρίζα ρεύματος και φίλτρο δικτύου. Επιπλέον, έχει τρεις θύρες LAN για ενσύρματες συσκευές δικτύου και είναι ιδανικός για όλα τα δωμάτια, στα οποία επίσης χρησιμοποιούνται φορητοί υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές ευρείας χρήσης.


devolo WiFi Move Technology: Πιο ισχυρή από έναν WLAN-Repeater
Τα ασύρματα σημεία πρόσβασης συνδέονται μεταξύ τους απλά μέσω dLAN® Powerline, στο οικιακό δίκτυο μέσω της γραμμής ρεύματος. Το Powerline δεν αποδυναμώνεται από χοντρούς τοίχους και οροφές και έτσι κάθε σημείο πρόσβασης διατηρεί όλο το εύρος ζώνης της σύνδεσης στο Internet. Ως εκ τούτου, η devolo WiFi Move Technology συγκρίνεται εύκολο με μία λύση WLAN-Modem/Repeater και μάλιστα αποδεικνύεται πολύ πιο ισχυρή, αφού οι συμβατικοί repeaters απλώς αναπαράγουν ένα ήδη αδύναμο ασύρματο σήμα, σε αντίθεση με τα WiFi Move Access Points τα οποία διαθέτουν πάντα την πλήρη δυναμικότητα του ασύρματου σήμερα, αφού τα δεδομένα μεταδίδονται μέσω της γραμμής ρεύματος.


Εύκολη εγκατάσταση μέσω App για Smartphone και Tablet
Η εγκατάσταση της WiFi Move πραγματοποιείται πολύ απλά μέσω ενός Αpp για Smartphones και Tablets (iOS/Android), ενώ όλες οι ρυθμίσεις ισχύουν αυτόματα για όλους τους προσαρμογείς. Εκτός από το SSID, τον κωδικό πρόσβασης και τον κατάλογο με τα φίλτρα, το App προσφέρει επιπλέον, ατομική διαμόρφωση του χρόνου πρόσβασης, πρόσβαση επισκεπτών αλλά και γονικό έλεγχο. Η επέκταση είναι ιδιαίτερα απλή, αφού με την προσθήκη ενός νέου σημείου πρόσβασης μεταφέρονται με το πάτημα ενός κουμπιού, όλες οι ρυθμίσεις, από έναν προσαρμογέα στον άλλο.


Άμεσα διαθέσιμο το Firmware-Update για dLAN 500 AV Wireless+
Το δωρεάν Firmware-Update εφαρμόζει πλέον την WiFi Move Technology και στους προσαρμογείς dLAN 500 AV Wireless+. Το update διατίθεται άμεσα προς εγκατάσταση, μέσω του dLAN-Software dLAN Cockpit. Εναλλακτικά μπορεί να γίνει και αναβάθμιση των προσαρμογέων dLAN 500 Wireless+ χωρίς το λογισμικό αρκεί και μόνο οι χρήστες να κατεβάσουν το αρχείο του update μέσα από το site της devolo και στη συνέχεια απλώς να το τρέξουν. Οι προσαρμογείς devolo dLAN 500 AV Wireless+ που θα διατεθούν τις επόμενες ημέρες στα καταστήματα, θα ενσωματώνουν το νέο update.


Keywords
Τυχαία Θέματα