D-Link Pocket Cloud Router

Αυτό το φορητό router με μπαταρία επιτρέπει στους χρήστες να διαμοιράζονται εύκολα βίντεο, μουσική και φωτογραφίες σε πολλές διαφορετικές συσκευές.


Η D-Link επεκτείνει την σειρά Cloud Router, με την διάθεση του νέου Pocket Cloud Router, DIR-506L, προκειμένου να καλύψει τις συνεχώς

αυξανόμενες ανάγκες για φορητότητα σήμερα. Η τελευταία αυτη προσθήκη στην οικογένεια προϊόντων Cloud Router, παρέχει στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο για να διαμοιράζονται ψηφιακό περιεχόμενο αλλά και να σύνδεονται στο Internet εν κινήσει.


Χάρη στον λεπτό σχεδιασμό του, το Pocket Cloud Router χωράει άνετα σε μία τσέπη ή σε μια μικρή τσάντα, ενώ παράλληλα τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία με διάρκεια ζωής έως και 4 ώρες. Το DIR-506L δημιουργεί ένα τοπικό δίκτυο και προσφέρει ένα προσωπικό “Cloud” για τους κατόχους κινητών συσκευών, έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση, να προβάλουν και να διαμοιράζονται τα δεδομένα τους με εύκολο τρόπο. Αυτό σημαίνει, ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να βρίσκονται κοντά σε μια πρίζα ή σε μια σύνδεση Wi-Fi, καθώς τους προσφέρεται ένας καινοτόμος και οικονομικά προσιτός τρόπος να καλύψουν τις απαιτήσεις συνδεσιμότητας, από οπουδήποτε και αν βρίσκονται.


Η δυνατότητα να προβάλετε και να διαμοιράζεστε δεδομένα, ενισχύεται όταν συνδυάσετε και την τεχνολογία SharePort™ της D-Link. Οι χρήστες μπορούν απλά να κατεβάσουν την δωρεάν εφαρμογή SharePort™ Mobile, για iPhone®, iPad® ή Android™ συσκευές, για να έχουν πρόσβαση, να προβάλουν και να διαμοιράζονται δεδομένα από ένα memory stick, το οποίο θα είναι συνδεδεμένο στη θύρα USB του Pocket Cloud Router. Αυτό καθιστά το Pocket Cloud Router την τέλεια προσωπική Cloud συσκευή για χρήστες που θέλουν να διαμοιράζονται τη μουσική τους ή τις φωτογραφίες τους με φίλους, αλλά και για εργαζόμενους που διαμοιράζονται έγγραφα με τους συναδέλφους τους κατά τη διάρκεια συναντήσεων ή όταν βρίσκονται εν κινήσει.


Η χρήση του SharePort™ Mobile, δεν παρέχει μόνο εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα των χρηστών απο την κινητή συσκευή τους, αλλά δημιουργεί και αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων (backup) σε μια USB συσκευή αποθήκευσης, ασύρματα, χωρίς την ανάγκη υπολογιστή. Αυτή η λειτουργία επωφελεί αυτούς πους μεταφέρουν ένα μεγάλο αριθμό δεδομένων στις κινητές συσκευές τους, αλλά δεν έχουν πάντα τον απαραίτητο χρόνο να δημιουργήσουν ένα δεύτερο αντίγραφο σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής ή απλώς, επειδή η συσκευή τους δεν διαθέτει θύρα USB.


Επιπλέον, η θύρα USB μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την φόρτιση κινητών τηλεφώνων και παρόμοιων συσκευών, μέχρι και 5V/0.8A (4W) – το οποίο υποστηρίζει την πλειοψηφία των δημοφιλών smartphone.


Όπως και το Mobile Cloud Companion (DIR-505), το Pocket Cloud Router μπορεί να λειτουργήσει με πολλαπλούς τρόπους. Σε λειτουργία Repeater, η συσκευή βοηθά στην εξάλειψη των ζωνών με χαμηλή κάλυψη του ασύρματου σήματος, επεκτείνοντας το πεδίο και το εύρος της συνδεσιμότητας σε όλο το σπίτι. Περαιτέρω λειτουργίες του DIR-506L ειναι Router / Access Point, καθώς και Wi-Fi Hotspot, κάτι το οποίο προσθέτει αμέσως δυνατότητες Wi-Fi σε μια υπάρχουσα σύνδεση Internet. Για παράδειγμα, συνδέοντας το Pocket Cloud Router απευθείας σε ένα Internet modem ή σε ένα σημείο πρόσβασης ενός ξενοδοχείου, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται ασύρματα την ίδια σύνδεση στο Internet, ταυτόχρονα.


Ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Ευρώπης, σχολίασε: «Η δημοτικότητα των tablets και των smartphones έχει αλλάξει τον τρόπο που όλοι εργαζόμαστε και αλληλεπιδρούμε. Αυτή η αλλαγή στη συμπεριφορά των χρηστών, επισημαίνει την ανάγκη για υπηρεσίες Cloud, καθώς και την φορητότητα και ευκολία που φέρνει στις ζωές μας. Αυτός είναι ο λόγος που η D-Link αποφάσισε να επεκτείνει την οικογένεια των προϊόντων Cloud, προσφέροντας έτσι στους πελάτες της μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολότερους τρόπους διασύνδεσης. Με την τελευταία προσθήκη στην γκάμα μας, το Pocket Cloud Router, δίνουμε στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση και διαμοιρασμό δεδομένων, προσφέροντας τους το προσωπικό τους “Cloud” οπουδήποτε και αν βρίσκονται».


Ακολουθώντας την τεράστια ανάπτυξη χρήσης κινητών και tablet, η D-Link παρατηρει επίσης μια αύξηση της ζήτησης για την οικογένεια προϊόντων mydlink™ με υπηρεσίες Cloud, καθώς οι χρήστες επιζητούν απρόσκοπτη πρόσβαση στα δεδομένα και τις συσκευές του οικιακού τους δίκτυου, από όπου κι αν βρίσκονται, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.


Η D-Link σχεδιάζει να διαθέσει μια νέα έκδοση του Mobile Cloud Companion (DIR-505), που θα ενσωματώνει τις υπηρεσίες mydlink ™ Cloud, μέσα στο έτος. Αυτή η αυξημένη λειτουργία θα γίνει διαθέσιμη και στους ιδιοκτήτες του Pocket Cloud Router (DIR-506L) μέσω αναβάθμισης του firmware, που θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους.


Keywords
Τυχαία Θέματα