Cosmote: Roaming στην Ευρώπη χωρίς κόστος

Απίστευτες ταχύτητες 4G στο μεγαλύτερο δίκτυο στην Ευρώπη για συνδρομητές Cοsmote.

Υπηρεσίες περιαγωγής χωρίς επιπλέον χρεώσεις, για πάντα, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιπλέον σε Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία, απολαμβάνουν οι πελάτες της Cοsmote σε προγράμματα συμβολαίου Cosmote Mobile & Cosmote

Business Mobile.

Οι συνδρομητές Cosmote των προγραμμάτων αυτών που έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία Cosmote Travel Pass και ταξιδεύουν στις παραπάνω χώρες, θα μπορούν να καταναλώσουν τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας, τα SMS και τα ΜΒ του προγράμματός τους για χρήση Internet από το κινητό, αλλά και να δεχθούν εισερχόμενες κλήσεις χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Επιπλέον, για όσους συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, δεν έχουν επιλέξει ένα από τα παραπάνω προγράμματα, η Cosmote μειώνει την ημερήσια χρέωση της υπηρεσίας Cosmote Travel Pass για τις παραπάνω χώρες στα 2,99 €/ημέρα, από 4,99 €/ημέρα.

Έτσι, η Cosmote αναγνωρίζει τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της και τους δίνει τη δυνατότητα να μιλούν με ακόμα μεγαλύτερη άνεση όταν βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παράλληλα, όσοι απολαμβάνουν το 4G δίκτυο της Cosmote στην Ελλάδα, έχουν τη δυνατότητα να σερφάρουν στο Ιnternet με απίστευτες 4G ταχύτητες και στο εξωτερικό, σε συνεργασία με τους περισσότερους παρόχους στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα