Clickdelivery.gr και με… Roma Pizza!

Σαράντα τρια καταστήματα της Roma Pizza εντάσσονται στο δίκτυο του www.clickdelivery.gr που προσφέρει online delivery φαγητού πανελλαδικώς. Έτσι, θα απολαύσετε… προσφορές!

Tο clickdelivery.gr, το 1o site που ξεκίνησε το online

delivery φαγητού στην Ελλάδα με πανελλαδική παρουσία μέσα από ένα ευρύ δίκτυο που αποτελείται από 3.000 καταστήματα, ανακοινώνει τη νέα του συνεργασία, εντάσσοντας στο δίκτυο των συνεργαζόμενων εστιατορίων της, 43 εστιατόρια της Roma Pizza, σε όλη την Ελλάδα.

Η Roma Pizza είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ελληνικές αλυσίδες εστιατορίων στην Ελλάδα, με ιστορία μεγαλύτερη των 40 ετών (από το 1972). Το δίκτυο καταστημάτων της καλύπτει την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις, προσφέροντας στους καταναλωτές, all time classic αλλά και νέες premium γεύσεις, καθώς και πολλές δελεαστικές προσφορές.

Tο clickdelivery.gr, το πρώτο site για online παραγγελίες φαγητού που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, με 3000 καταστήματα και μοναδικές προσφορές «φροντίζει» για κάθε περίσταση που περιλαμβάνει …φαγητό, καφέ ή γλυκό! Στο σπίτι ή στο γραφείο, καθημερινά, στις γιορτές, στα πάρτι, στα γενέθλια ή σε οικογενειακές συνευρέσεις, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, με φίλους ή και μόνοι, το clickdelivery.gr, σας παρέχει πολλές επιλογές για να ικανοποιήσετε όλες τις γαστριμαργικές σας επιθυμίες, από νωρίς το πρωί μέχρι και πολύ αργά το βράδυ.

Ξεχάστε πλέον τους έντυπους καταλόγους και τις τηλεφωνικές παραγγελίες που περιορίζουν την γκάμα των επιλογών σας ως προς την ποικιλία και σας επιβαρύνουν τη τσέπη. Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου on line μέσα σε τρία μόλις κλικ, εντελώς δωρεάν, ενώ η παραγγελία εξοφλείται με τον παραδοσιακό τρόπο κατά την παράδοση.

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή ή μπείτε στο Clickdelivery.gr από το lap top ή το κινητό σας και επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές προσφορές μέσα από μια μεγάλη γκάμα συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα