Canon LS-123K για πιο «φωτεινούς» υπολογισμούς

Η Canon φωτίζει τα οικιακά γραφεία, παρουσιάζοντας μια νέα αριθμομηχανή και σε… φωτεινό μωβ χρώμα.

Η Canon παρουσίασε ένα νέο μοντέλο στη σειρά αριθμομηχανών LS-123K. Η φωτεινή νέα LS-123K είναι σχεδιασμένη με στόχο να κάνει αισθητή την παρουσία της και προσφέρει στον κάτοχό της έναν εύκολο

τρόπο για να προσθέσει στο οικιακό γραφείο μια πινελιά απρόσμενου χρώματος και μια νότα προσωπικότητας.

Πολύχρωμη σχεδίαση

Το φωτεινό χρώμα της αριθμομηχανής συμπληρώνεται από μεταλλική επίστρωση, η οποία δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας στο εσωτερικό του γραφείου ή του σπιτιού. Εκτός από το ντιζάιν της, η αριθμομηχανή LS-123K προσφέρει μια ολόκληρη σειρά χρήσιμων χαρακτηριστικών για πληθώρα εφαρμογών, πληκτρολόγιο 12 ψηφίων και μεγάλη, ευανάγνωστη οθόνη LCD. Είναι ιδανική για την απλοποίηση των πολύπλοκων υπολογισμών του γραφείου και διαθέτει επίσης ενσωματωμένες λειτουργίες υπολογισμού φόρου.

Υπολογισμοί με σεβασμό στο περιβάλλον

Η μοβ έκδοση της LS-123K παράγεται ακολουθώντας τις βιώσιμες κατασκευαστικές πρακτικές της υπάρχουσας σειράς αριθμομηχανών LS-123K της Canon. Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ελαχιστοποίηση της επίδρασης στο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια και μπαταρία για την τροφοδοσία της με ρεύμα, ενώ κατασκευάζεται εν μέρει με ανακυκλωμένα υλικά από προϊόντα Canon.

Βασικά χαρακτηριστικά της LS-123K:

Σώμα με μοντέρνα σχεδίαση
Επιτραπέζιο μοντέλο, 12 ψηφίων
Ενσωματωμένες λειτουργίες υπολογισμού φόρου
Μνήμη γενικού συνόλου
Διπλή τροφοδοσία ρεύματος (ηλιακή ενέργεια και μπαταρία)
Μεγάλη οθόνη LCD
Κατασκευάζεται εν μέρει με ανακυκλωμένα υλικά από προϊόντα Canon

Keywords
Τυχαία Θέματα