Η CCS διακρίθηκε για τις λύσεις eLearning

Το eLearningIndustry.com κατατάσσει τη CCS Digital Education μεταξύ των 10 καλύτερων εταιρειών ανάπτυξης περιεχομένου eLearning για 2η χρονιά.

Η CCS Digital Education, κορυφαίος διεθνής πάροχος βραβευμένων εφαρμογών ηλεκτρονικής εκπαίδευσης και ανάπτυξης περιεχομένου, κατετάγη μεταξύ των 10 Καλύτερων Εταιρειών Ανάπτυξης Περιεχομένου

eLearning, για δεύτερη συνεχή χρονιά το 2015.

Η λίστα, που δημοσιεύει κάθε χρόνο το eLearningIndustry.com και δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2013, αξιολογεί τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς Περιεχομένου eLearning, με βάση επτά κριτήρια: ποιότητα παραγωγής περιεχομένου, εξειδίκευση στο eLearning, καινοτομία, οικονομική ανάπτυξη, πιστότητα των πελατών, πιστότητα των εργαζομένων και εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η CCS τιμήθηκε με δύο ακόμη διακρίσεις της αγοράς, για το –βασισμένο στο cloud- περιβάλλον παρακίνησης μάθησης Lykio: τη «ναυαρχίδα» των λύσεων που προσφέρει. Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2015 τιμήθηκε με Χρυσό Βραβείο BITE, ενώ έλαβε το Social Learning Excellence Award στο Συνέδριο Social Media World που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015.

Ο Ηλίας Παρλαβάντζας, συνιδρυτής και CEO της CCS, σχολίασε: “Η κατάταξή μας μεταξύ των 10 Καλύτερων Εταιρειών eLearning Content Development για δεύτερη χρονιά στη σειρά αποτελεί σημαντική αναγνώριση της δέσμευσής μας στην ανάπτυξη κορυφαίων λύσεων και υπηρεσιών για τους πελάτες μας ανά τον κόσμο – και ένα σημαντικό επίτευγμα που κάνει όλη την ομάδα της CCS πραγματική περήφανη.”

Keywords
Τυχαία Θέματα