5 Νέα Καταστήματα SanyoCom

Πέντε νέα καταστήματα εγκαινίασε τις τελευταίες ημέρες η αλυσίδα καταστημάτων SanyoCom, από τα οποία τρία είναι 3δίκτυα.


To ένα είναι αποκλειστικό Cosmote και ένα είναι αποκλειστικό Wind.


Τα νέα 3δίκτυα καταστήματα, βρίσκονται στις περιοχές :
• Παλαιά Επίδαυρος, Αργολίδας

Ταξιαρχών 6, Αίγιο, Αχαΐας
• Γαριβάλδη 20, Τρίκαλα, Τρικάλων


To νέο αποκλειστικό κατάστημα Cosmote βρίσκεται στην περιοχή :
• Κονδεκάκη, Παλαιόχωρα Χανίων Κρήτης
και το νέο αποκλειστικό Wind κατάστημα βρίσκεται στην περιοχή :
• Ελ. Βενιζέλου 35, Χερσόνησος, Ηρακλείου Κρήτης


Η SanyoCom έχει αναπτύξει ένα δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, και τα εν λόγω καταστήματα επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά την επιτυχημένη στρατηγική ανάπτυξης που ακολουθεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.


Παρόλο που το 2012 είναι μια χρονιά που η ύφεση έχει καθηλώσει την οικονομία σε αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης, η Sanyocom έχει καταφέρει να ανοίξει συνολικά 14 νέα καταστήματα από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, έχοντας συνολικά 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η ανάπτυξη αυτή οφείλεται κυρίως στην αξιοπιστία και στον ευέλικτο τρόπο συνεργασίας που παρέχει η εταιρεία στους υποψήφιους συνεργάτες της.


Στα καταστήματα της, εκτός από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν την κινητή τηλεφωνία, την σταθερή τηλεφωνία, και το Internet, ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί αξεσουάρ & gadgets, να ανανεώσει το συμβόλαιο του, να επισκευάσει το κινητό του ή να εξοφλήσει τους λογαριασμούς του.


Keywords
Τυχαία Θέματα