Υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης για τη Vimodji

Με γρήγορους ρυθμούς ενισχύει τη βάση των χρηστών του το Vimodji, το ελληνικό startup το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής video μηνυμάτων. Ο συνολικός αριθμός των χρηστών της πλατφόρμας αγγίζει πλέον τα 6 εκατομμύρια, έχοντας τετραπλασιαστεί μέσα στην τελευταία διετία, ενώ ο ρυθμός αύξησης παραμένει σε σταθερά υψηλά επίπεδα.

Ο αριθμός των μικρής διάρκειας videos που μοιράζονται πλησιάζει τα 3 εκατομμύρια σε μηνιαία βάση. «Η επισκεψιμότητα της πλατφόρμας

αυξάνεται διαρκώς και το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλο engagement από την πλευρά των χρηστών δείχνει ότι το όραμα μας κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση», ανέφερε ο Βασίλης Καλλίτσης, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής του Vimodji. Παράλληλα, αυξάνονται και οι εταιρείες που σπεύδουν να αξιοποιήσουν την πλατφόρμα του Vimodji, προκειμένου να ενισχύσουν τη σχέση και διάδρασή τους με τους πελάτες.

Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η επέκταση των δυνατοτήτων της πλατφόρμας. Ένα πρώτο δείγμα είναι η αξιοποίηση των lenses του Viber, ενώ στα σχέδια είναι και η παροχή στα διαφημιζόμενα brands περισσότερων δυνατοτήτων, για να συνδεθούν με συγκεκριμένες κατηγορίες video.

Keywords
Τυχαία Θέματα