Το Βιολογικό Χωριό «αλλάζει τον κόσμο από τη ρίζα»

Το Βιολογικό Χωριό, με στόχο την κοινωνική προσφορά και τη διαμόρφωση προτύπων υγείας και ποιοτικής ζωής, επενδύει στην υλοποίηση δράσεων, προτρέποντας το καταναλωτικό κοινό να «Αλλάξει τον κόσμο από τη ρίζα».

Οι πιο πρόσφατες δράσεις της εταιρείας στο πλαίσιο αυτό αφορούν τη συμμετοχή της σε 5 αθλητικές διοργανώσεις. Ενέργειες όπως η χορηγική υποστήριξη του Greece Race

for the Cure 2022, αποτελούν αφορμή για το Βιολογικό Χωριό να σταθεί αρωγός στο έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, «Άλμα Ζωής».

Σε συνεργασία με τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, το Βιολογικό Χωριό χορηγεί τις εμφανίσεις των νέων αθλητών στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, στα αθλήματα μπάσκετ και πετοσφαίριση, ενώ στηρίζει και τους αθλητές ΑμεΑ του ομίλου.

Το Βιολογικό Χωριό υποστηρίζει Τμήμα Καλαθοσφαίρισης παιδιών του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης και τον Καλαθοσφαιρικό όμιλο Χολαργού και την ομάδα Champs. Τέλος, ως χρυσός χορηγός της ομάδας μπάσκετ ανδρών «Βιολογικό Χωριό Α.Σ. Καρδίτσας», την στηρίζει στο ταξίδι της στην Α’ Εθνική κατηγορία της Basket League, ενώ είχε χορηγική συμμετοχή στον κλασικό «Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας».

Keywords
Τυχαία Θέματα