Τo e-shop Metro Cash & Carry επιβραβεύει τους πελάτες τους

Τo e-shop Metro Cash & Carry μόνο για επαγγελματίες επιβραβεύει τους πελάτες που σχεδιάζουν από νωρίς τις αγορές τους, με εκπτωτικά κουπόνια. Μέσα από τη σύγχρονη αυτή πελατοκεντρική πλατφόρμα, οι επαγγελματίες μπορούν να πραγματοποιήσουν εύκολα και γρήγορα 3 «τυχερές» παραγγελίες, κάνοντας αγορές, ενώ με τις ταχύτατες υπηρεσίες παραλαβής από το κατάστημα και παράδοσης στην έδρα τους κερδίζουν διπλά και παράλληλα επιβραβεύονται.

Παράλληλα, ο premium χριστουγεννιάτικος

κατάλογος των Metro Cash & Carry, με πανελλαδική εμβέλεια μέσα από βίντεο και διαδραστικά υλικά, φτάνει στις οθόνες όλων των πελατών και έρχεται να δώσει επιπλέον αφορμή για μεγαλύτερες ηλεκτρονικές παραγγελίες, άρα και δώρα.

Επειδή όμως οι γιορτές έχουν αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις για όλους, η αλυσίδα έχει σχεδιάσει και ένα παιχνίδι με Jackpot, για να θυμίσει στους επαγγελματίες ότι δώρα υπάρχουν για όλους. Με κάθε παραγγελία, μέσα από κατάστημα ή και μέσα από το e-shop, λαμβάνουν τυχερούς δωροκωδικούς και μέσα από το πρόγραμμα πιστότητας Focus Bonus βοηθούν ένα δυναμικό μετρητή να γυρνά ασταμάτητα ανεβάζοντας το κέρδος έως 6.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα