Θετική πορεία αποτυπώνει η 2η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης Leroy Merlin

Θετικά αποτελέσματα στην πορεία προς ένα βιώσιμο σπίτι και, ευρύτερα, προς ένα μέλλον βιωσιμότητας καταγράφονται στη δεύτερη Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης που δημοσίευσε η Leroy Merlin.

Σε σύγκριση και με τα στοιχεία της προηγούμενης χρονιάς, η εικόνα που αποτυπώνεται στην Έκθεση για το 2022 είναι αυτή μιας εταιρείας η οποία κινείται σταθερά ανοδικά προς την κάλυψη των στόχων που έχει θέσει για το 2025. Στο επίκεντρο αυτής της πορείας βρίσκονται η στρατηγική και οι επιδόσεις της για τις ESG δράσεις της, σχετικά

με το περιβάλλον, την οικονομία, την κοινωνία και το εργασιακό πλαίσιο.

Ειδικά τα θέματα εταιρικής υπευθυνότητας της Leroy Merlin συνάδουν και με τους 17 Στόχους των Ηνωμένων Εθνών. Όπως δήλωσε και η Άσπα Νικολοπούλου, Brand Communication Business Leader, Leroy Merlin Ελλάδας & Κύπρου:

«Με κεντρικό μας σύνθημα “ό,τι κάνει η Leroy Merlin, το κάνει #giakalo σκοπό”, επιδιώκουμε καθημερινά την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος και τη βελτίωση των τοπικών κοινοτήτων». Η παρούσα Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Αειφορίας (CSE).

Keywords
Τυχαία Θέματα