Τα Sales Excellence Awards σε αναζήτηση του νέου Δ/ντή-Δ/ντριας Πωλήσεων της Χρονιάς

Για 11η χρονιά ο καθιερωμένος θεσμός στον χώρο των πωλήσεων με στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, θα αναδείξει το Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς (ανά κλάδο), τον Διευθυντή/Διευθύντρια, καθώς και το Στέλεχος Πωλήσεων της Χρονιάς.

Η διοργάνωση είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και της Boussias Events. Στην επιτροπή αξιολόγησης συμμετέχουν 37 εκπρόσωποι από τον χώρο των πωλήσεων, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών.

Πρόεδρος

είναι ο Καθ. Γεώργιος Δουκίδης (Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών), ο οποίος αναφέρει σε δήλωσή του για τη φετινή διοργάνωση:

«Οι επιχειρήσεις λειτουργούν σε εποχές σημαντικών μακροοικονομικών αλλαγών και ξαφνικών γεγονότων που επηρεάζουν τις δυναμικές των αγορών και ταυτόχρονα την απόδοση και αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων. Σε αυτό το ευμετάβλητο περιβάλλον οι πωλήσεις συνεχίζουν να είναι ο κύριος φορέας ανάπτυξης και επιτυχίας. Αυτό ακριβώς αναμένουμε από τα φετινά βραβεία sales, ώστε να αναδείξουμε και μοιραστούμε την εμπειρία από την επιχειρηματική επιτυχία των πωλήσεων σε κρίσιμες εποχές».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το site των βραβείων www.salesexcellenceawards.gr, να δουν τις κατηγορίες και να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους μέχρι την Παρασκευή 5 Μαΐου. Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει την Τρίτη 20 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα