Τα My Market στηρίζουν εργαζομένους τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, χθες 12 Μαΐου, τα My Market, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live, καλύπτουν πλήρως, για 2η συνεχόμενη χρονιά, τα έξοδα για τρεις θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής σε εργαζομένους τους, στηρίζοντας έμπρακτα την επιθυμία τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Τα

τρία ζευγάρια θα επιλεγούν με βάση ιατρικά, οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια τα οποία έχει ορίσει η Be-Live, μέσα από μία διάφανη και αξιόπιστη, όπως χαρακτηρίζεται, διαδικασία. Βασικό δε κριτήριο ένταξης ενός ζευγαριού στο πρόγραμμα είναι ένας από τους δύο συζύγους να ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, ενώ συμμετοχή μπορεί να δηλώσει κάθε εργαζόμενος και εργαζόμενη, από όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, με την περίσταση της γιορτής, τα My Market δημιούργησαν ένα video το οποίο έχει σκοπό να αναδείξει την αξία της μητρότητας. «Είμαστε περήφανοι που για 2η χρονιά συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Be-Live, στηρίζοντας έμπρακτα τον θεσμό της οικογένειας, που αποτελεί και έναν από τους βασικούς πυλώνες της εταιρικής μας υπευθυνότητας. Η ανταπόκριση των ανθρώπων μας σε αυτήν την κίνηση ήταν μεγάλη και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα της πρωτοβουλίας μας, από την πρώτη χρονιά υλοποίησής της, έχουν πλέον ευχάριστα νέα να μοιραστούν μαζί μας. Μία από τις συναδέλφους μας έχει τη χαρά να κυοφορεί, ενώ οι άλλες τρεις βρίσκονται στο στάδιο της θεραπείας», σημείωσε η Δήμητρα Δασκαλάκη, Γενική Διευθύντρια Οργανωσιακής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας, My Market.

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Market,