Τα My Market με νέα εταιρική ταυτότητα

Με νέα εταιρική ταυτότητα, νέα καμπάνια και με νέο μήνυμα το «Μαζί, για όσα αγαπάς», επανατοποθετούνται στην αγορά του λιανεμπορίου και επανασυστήνονται στο κοινό τα My Market. Με το νέο μήνυμα, η αλυσίδα έχει, όπως αναφέρει, στόχο να δώσει την υπόσχεση της δημιουργίας αξίας για τον καταναλωτή και να βρίσκεται δίπλα του.

Η υπόσχεση αυτή γίνεται, επισημαίνει η εταιρεία,

αποστολή και χτίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των καταναλωτών διαχρονικά: τη φρεσκάδα και ποιότητα των προϊόντων, πάντα με φιλική, ζεστή, ανθρώπινη εξυπηρέτηση. Αναφορικά με την εταιρική καμπάνια αναπτύσσεται 360ο σε δημιουργικό της Mullenlowe Athens.

Την παραγωγή τηλεοπτικού επιμελήθηκε η Stefi Productions σε σκηνοθεσία Στάθη Μουρδουκούτα. «Με τη νέα διαφημιστική μας καμπάνια οραματιζόμαστε έναν κόσμο όπου κάθε οικογένεια, ανεξάρτητα από τις οικονομικές της δυνατότητες, μπορεί να καλύπτει όλες τις καθημερινές οικιακές της ανάγκες, με τον καλύτερο τρόπο. Τα My Market αποτελούν το ουσιαστικό αλλά και συναισθηματικό στήριγμα του νοικοκυριού και της κοινωνίας», δήλωσε σχετικά η Μαρίνα Εξάρχου, Γενική Διευθύντρια Marketing της Metro AEBE.

Keywords
Τυχαία Θέματα