Συνεργασία του Oreo με το Xbox

Τα Oreo ξεκινούν συνεργασία με το Xbox, λανσάροντας cookies ειδικής έκδοσης και προσαρμοσμένες Oreo Xbox Series S κονσόλες. Το ασπρόμαυρο Oreo, θα μεταμορφωθεί σε έξι ανάγλυφα Oreo Xbox Special

Edition, διαθέσιμα από τον Ιανουάριο του 2023.

Επιπλέον, σκανάροντας τα μπισκότα Oreo Xbox Special Edition ή εισάγοντας το bar code από οποιοδήποτε πακέτο συμμετέχει στον διαγωνισμό, οι καταναλωτές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό Oreo περιεχόμενο εντός παιχνιδιού σε τρία παιχνίδια του Xbox, όπως Oreo «Parade Ground» Armor Coating στο Halo Infinite, Oreo «Valiant Corsair’ Sail Set» στο Sea of Thieves και Oreo Edition «2009 Pagani Zonda Cinque Roadster» στο Forza Horizon 5.

«Στα Oreo, αναζητούμε πάντα τρόπους να γεμίσουμε τον κόσμο με πιο παιχνιδιάρικες στιγμές που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά», ανέφερε η ομάδα του Oreo. «Γι’ αυτό, είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που οι οπαδοί απολαμβάνουν αυτή τη συνεργασία του Xbox και ξεκλειδώνουν την παιχνιδιάρικη πλευρά τους». Τα Oreo Xbox Special Edition cookies θα είναι περιορισμένης έκδοσης και θα είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα