Συνεργασία της Ακαδημίας Κρητικός με τη Hatzi Filax Group

Το σεμινάριο «Leadership Skills for Managers: LeadtheWay – Ακαδημία Κρητικός» πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Hatzi Filax Group Training| Consulting| Technology, για τα στελέχη της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός.

Η Hatzi Filax Group Training| Consulting| Technology ανέλαβε την ευθύνη σχεδιασμού και υλοποίησης του έργου, «Leadership Skills for Managers: LeadtheWay – Ακαδημία Κρητικός». Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε σε 8 εβδομάδες, απαρτίζονταν από 2 τμήματα, 40 στελέχη και στόχος

ήταν η εξέλιξη δεξιοτήτων ηγεσίας για ένα πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό περιβάλλον εργασίας. Οι συμμετέχοντες έλαβαν γνώσεις και εμπειρία, ώστε να εφαρμόσουν την πληροφορία του προγράμματος άμεσα στο εργασιακό περιβάλλον της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός.

Το πρόγραμμα ήταν υβριδικό, διαδικτυακό και δια ζώσης. «H συγκεκριμένη εκπαίδευση εκπονήθηκε με πολλές διαδραστικές ασκήσεις, με σκοπό την εφαρμογή του νέου μοντέλου Ηγεσίας στην ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, χαράσσοντας τον δρόμο για ένα ανταγωνιστικό και επιτυχημένο επιχειρηματικό περιβάλλον, όπου στο επίκεντρο θα βρίσκεται ο άνθρωπος», καταλήγει σχετική ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα