Συνεργασία της Pfizer Hellas με την ΑμΚΕ «Με Άλλα Μάτια»

Σε νέα συνεργασία προχώρησε η Pfizer Hellas με την ΑμΚΕ «Με Άλλα Μάτια», με στόχο την υλοποίηση εξειδικευμένων προγραμμάτων συμβουλευτικής και εκπαίδευσης για τη βελτίωση της εμπειρίας των ανάπηρων επισκεπτών, επισκεπτριών και συνεργατών στα γραφεία της.

Η επιστημονική ομάδα της ΑμΚΕ «Με άλλα Μάτια» υλοποίησε τα εκπαιδευτικά προγράμματα στα γραφεία της Pfizer

τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, όπου οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες είχαν την ευκαιρία μέσα από τον ανοιχτό διάλογο και τις βιωματικές δράσεις να εξοικειωθούν με την αναπηρία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Pfizer έχει προχωρήσει σε αναδιαμόρφωση των γραφείων της, ύστερα από υποδείξεις που προέκυψαν από focus group ανάπηρων ατόμων της ΑμΚΕ «Με Άλλα Μάτια», ώστε κτιριακά να επιτευχθεί η απόλυτη προσβασιμότητα, για άτομα με οπτική, κινητική και ακουστική βλάβη.

Τέλος, η συνεργασία της Pfizer Hellas και της ΑμΚΕ «Με Άλλα Μάτια» συνεχίζεται και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με την υποστήριξη της καμπάνιας #SpeakUp, που στοχεύει να σπάσει στερεότυπα γύρω από την αναπηρία και να εξαλείψει την υποεκπροσώπηση των αναπήρων στη δημόσια σφαίρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα